Промо: Чому Роману Чайці приємніше працювати з жінками-журналістами

29 Вересня 2008
4084
29 Вересня 2008
11:20

Промо: Чому Роману Чайці приємніше працювати з жінками-журналістами

4084
Промо: Чому Роману Чайці приємніше працювати з жінками-журналістами
 

Ведучому «5 копійок» і «Нового часу» на 5 каналі Романові Чайці вдається залишатись рокером, працюючи на телебаченні. Він ставиться до своїх гостей-політиків із добрим гумором і розповідає про них, як про акваріумних рибок, за якими спостерігає щодня. Про свою роботу і задоволення від неї Роман розповів в інтерв’ю Дусі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4084
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вчителька зі школи
5692 дн. тому
Може тобі справді майнути в Лаос? Не зміг ти, Рома, стати нормальним музикантом, та й політичним журналістом не вдалося. Дав тобі Порошенко ефір, зарплату (більшу, ніж ти здатен заробити музикою), щоб купляти срібні каблучки на всі пальці і можливість патусаваться в сталіце, ну то й працюй собі. Не було б Пєті Порошенка, сидів би ти, Рома, в львівських генделиках та й лабав би пісеньки, що всі навколо г***, лиш ти один Дартаньян. Тому до тебе, Рома, не можна ставитися всерйоз. Ти - піна пост-помаранчевих часів, яку винесло на поверхню. Але ж піна, як відомо, осідає...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду