Промо: Для Олександра Колодія телебачення відійшло на другий план

22 Жовтня 2008
8970
22 Жовтня 2008
15:22

Промо: Для Олександра Колодія телебачення відійшло на другий план

8970
Промо: Для Олександра Колодія телебачення відійшло на другий план
Після того, як ведучий програми «Час мера» та генпродюсер ТРК «Київ» Олександр Колодій зник із муніципального каналу в невідомому напрямку, у медіаспільноті ходило чимало чуток щодо його подальшого працевлаштування. Казали, що влітку Колодій трактувався на ведучого «ТСН» «1+1» і навіть був схвалений. Чим же насправді зараз займається колишній ведучий «Подробностей» на «Інтері» та «Часу мера» на ТРК «Київ»? Чому він покинув команду Бектурсунова-Черновецького? Що планує робити далі? Про це та інше Колодія детально розпитала Дуся.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8970
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оля
5664 дн. тому
Спасибо за двойную акцентуацию, я сама все знаю, просто есть детали, а есть другое(безусловно важное, но не главное), каждому свое.
5666 дн. тому
Оля, это был не Он. Такие как Он - рядом не ходят, Они пролетают где-то высоко-высоко над нами. Нас они вдохновляют по-своиму. Уж так по-своиму, что не воочию
Оля
5668 дн. тому
Очень приятная встреча. Саша, рада Вас видеть снова. За Вашими Интеровскими эфирами наблюдала с удовольствием. Когда же Вас там не стало, было интересно, где же Вы. Была в Киеве в прошлом году Вы прошли рядом, но как-то воочию не смогла подойти и расспросить что да как. В моей жизни вы ЗНАКОВАЯ личность. Вы своими эфирами (особенно в период американо-иракской войны) вдохновили меня выбрать ТВ как сферу в которой можно "подобно" Вам (но конечно по-своиму) реализовать себя. Сейчас мне очень хочеться чтобы Вы нашли ту сферу деятельности, в которой Вы могли бы максимально раскрыться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду