Наталія Катеринчук стала заступником керівника каналу ТЕТ

12 Серпня 2009
26753
12 Серпня 2009
13:53

Наталія Катеринчук стала заступником керівника каналу ТЕТ

26753
Наталія Катеринчук стала заступником керівника каналу ТЕТ

Наталію Катеринчук призначено заступником голови правління телеканалу ТЕТ. Цю інформацію «Дусі» підтвердили у прес-службі «1+1».

 

Відтепер до сфери відповідальності Наталії Катеринчук входитиме виробництво власних програм каналу.

 

«Це була пропозиція СМЕ, і вона мені сподобалась. Робити щось нове завжди цікаво», - розповіла пані Катеринчук у коментарях ТК. Детальніше про завдання, поставлені перед нею СМЕ, та про роботу на ТЕТі вона пообіцяла розповісти на початку вересня.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», голова правління телеканалу ТЕТ Григорій Тичина переконаний, що прихід Наталії Катеринчук пришвидшить інтеграцію ТЕТ у групу, а також дозволить покращити якість контенту телеканалу.

 

Нагадаємо, в квітні 2008 року Наталію Катеринчук було призначено керівником департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення «1+1». У 2004-2006 роках вона працювала шеф-редактором новин НТН, у 2007-му - шеф-редактором каналу «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26753
Читайте також
21.08.2009 22:23
Наталія Данькова
36 842
21.08.2009 11:56
Олег Покальчук
для «Детектор медіа»
48 550
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чужой
5338 дн. тому
А вы видать из этих самых "своих"? Бедняжка... Да не демонизируйте вы ее, ради бога, смешно слушать.... "не позволить уволить своих журналистов". Шестерка она, которой даже на "своих" журналистов всегда было плевать, ее задание брать под козырек. А вот как наталя Осыпивна избавлялась от "не своих" это отдельная пестня. Вы. дорогой, просто не уловили тот чудный момент, когда "свои" стали для катеринчук чужими, своя рубашка. как говорится, она ближе=)))))
}}}}
5340 дн. тому
ну да, не позволить уволить своих журналистов за "пропало все", как уволили Павлюка с нового, и посылать на три буквы истеричного Ткачика, это мегаразрушительно))))
]]]]
5341 дн. тому
видать, потому и кинули ей это подаяние - там уже нечего рушить))))
Molfar
5341 дн. тому
ТЕТ дааавно пропал, очень давно.жил себе на подаяние и отмывание СТС. еще Савик пришел-ушел вот и все.Пропадать там нечему- там давно пропало все)
Profi
5341 дн. тому
Да ничо не пропал ! Типа НТН и ТСН пропал при Катеринчук . Наталка порядок там быстро наведет.
<<
5341 дн. тому
Пропал ТЕТ!!!!
хорунжий
5341 дн. тому
Ти диви, Катеринчук не проста девушка- щось не пригадую, хто б так вiдверто-упорно-наполегливо мав на увазi ткачика. Може на Iнтер делегувати, а поснiдати безчеловетиною?
Эксперт
5341 дн. тому
Уход Катеринчук - прогнозируемая вещь. "Новости для Барбоса" - это тяжело. Выбор Шиленко, как и.о. - логично. После выборов будет ясно, кто Президент, тогда и назначить полноценного главреда. На "Новом" тоже главред в статусе и.о. Непопадение в ТСН Зиновьевой и ее возврат на ТРК "Новини" - не прогнозировалось, но оказалось - с Ткаченко нелегко договориться. Спасибо Дзикому - "человечище", взял назад.
99999999
5342 дн. тому
Це точна- капець ТЕТівськім злодюганчикам.
99999
5342 дн. тому
Наши соболезнования ТЕТу.
11
5342 дн. тому
вот серая мышка... опять пролезла!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду