Через конфлікт із власниками з НТН звільнилась головний редактор каналу Наталія Катеринчук

21 Листопада 2006
5574
21 Листопада 2006
23:18

Через конфлікт із власниками з НТН звільнилась головний редактор каналу Наталія Катеринчук

5574
 Через конфлікт із власниками з НТН звільнилась головний редактор каналу Наталія Катеринчук

Як стало відомо «Телекритиці», у редакції каналу НТН триває серйозний конфлікт. Працівники каналу стурбовані ситуацією та вважають, що там відбувається спроба змінити редакційну політику.

 

Поки що все пояснюють зміною формату каналу (його планують перетворити з інформаційного на розважальний). Утім, як стало відомо з достовірних джерел, випуски новин «Вчасно», що базувались на принципах збалансованості та достовірності інформації, мають намір замінити агітаційним продуктом.

 

Через незгоду з «переформатуванням» каналу свою посаду вже залишила головний редактор каналу Наталія Катеринчук. Уже найближчим часом до таких дій готові вдатись журналісти.

 

Можливі зміни пов’язують із приходом на канал людей, що мають досвід роботи у системі тотальної цензури за часів Кучми. Колектив НТН вимагає зустрічі з засновниками каналу та готовий вдатись до рішучих акцій протесту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5574
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду