Максим Шиленко очолив ТСН

12 Серпня 2009
27431
12 Серпня 2009
12:55

Максим Шиленко очолив ТСН

27431
Максим Шиленко очолив ТСН

Максима Шиленка призначено виконуючим обов'язки керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» замість Наталії Катеринчук. Цю інформацію ТК підтвердив пан Шиленко.

 

За його словами, він керував новинною службою каналу впродовж останніх двох місяців, коли Наталія Катеринчук перебувала  на лікарняному.  Цю посаду Максим Шиленко обійматиме до початку нового року. У коментарях ТК він зауважив, що суттєвих  змін у ТСН у зв'язку з його призначенням не буде.

 

До сфери відповідальності пана Шиленка входитимуть ТСН та програми, «пов'язані з суспільно-політичним мовленням, які, можливо, з'являться на каналі». За його словами, на новий сезон команда ТСН готує кілька нових проектів:  «Однак програмну сітку ще не затверджено, тому я не можу точно відповісти, чи будуть вони».

 

За інформацією прес-служби каналу «1+1», перед Максимом Шиленко «поставлено завдання підвищувати якість новин та їхні рейтинги».  Однак частку, на яку планується вивести ТСН у цьому сезоні, не уточнюють.

 

За словами пана Шиленка, керівництво «1+1» повідомило, що Наталія Катеринчук залишається в холдингу, але її буде переведено на іншу посаду.

 

Як повідомляє «Дуся», Наталію Катеринчук начебто буде  призначено першим заступником голови правління телеканалу ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27431
Читайте також
21.08.2009 22:23
Наталія Данькова
36 859
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эксперт
5370 дн. тому
Уход Катеринчук - прогнозируемая вещь. "Новости для Барбоса" - это тяжело. Выбор Шиленко, как и.о. - логично. После выборов будет ясно, кто Президент, тогда и назначить полноценного главреда. На "Новом" тоже главред в статусе и.о. Непопадение в ТСН Зиновьевой и ее возврат на ТРК "Новини" - не прогнозировалось, но оказалось - с Ткаченко нелегко договориться. Спасибо Дзикому - "человечище", взял назад.
lars
5370 дн. тому
Макс, поздравляю! Удачи тебе! сергей гапоченко
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду