Прощання з Сергієм Кузьминським відбудеться завтра у львівській «Дзизі»

4 Серпня 2009
7481
4 Серпня 2009
14:47

Прощання з Сергієм Кузьминським відбудеться завтра у львівській «Дзизі»

7481
Прощання з Сергієм Кузьминським відбудеться завтра у львівській «Дзизі»

Прощання з лідером гурту «Брати Гадюкіни» Сергієм Кузьминським відбудеться 5 серпня з 15:00 до 22:00 у Львові на вул. Вірменській, 35 (мистецький центр «Дзиґа»). Про це повідомляє офіційний сайт гурту.

 

Сергій Кузьминський помер 3 серпня в одній із київських лікарень на 47-му році життя. 1 травня йому поставили діагноз «злоякісна пухлина гортані третього ступеня». Також співак тривалий час хворів на гепатит С.

 

Сергій «Кузя» Кузьминський був лідером львівського рок-гурту «Брати Гадюкіни» з 1988 до 1994 року. Згодом лікувався від наркозалежності у Бельгії, жив у Києві, а 2001 року переїхав до Москви, де одружився з москвичкою Анастасією. Займався електронною музикою та виступав у московських клубах під псевдонімом DJ Pubert і викладав твори в інтернеті як Qzzaargh.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду