Помер лідер «Братів Гадюкіних» Сергій Кузьминський

3 Серпня 2009
9390
3 Серпня 2009
17:25

Помер лідер «Братів Гадюкіних» Сергій Кузьминський

9390
Помер лідер «Братів Гадюкіних» Сергій Кузьминський

Третього серпня після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський, лідер гурту «Брати Гадюкіни».

 

1 травня лікарі поставили Сергієві Кузьминському діагноз «злоякісна пухлина гортані третього ступеня». Три місяці він боровся з хворобою, лікарі давали прогнози на одужання. «На жаль, втішні прогнози лікарів не справдилися, і сьогодні ми втратили справжнього музиканта й людину», - повідомляє офіційний сайт «Братів Гадюкіних».

 

Час та місце останнього прощання з музикантом буде оголошено пізніше.

 

«Детектор медіа» висловлює всім рідним, близьким і шанувальникам Сергія Кузьминського щирі співчуття. Світла йому пам'ять!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9390
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mark
5387 дн. тому
земля пухом...
лиса
5387 дн. тому
Покойся с миром..
юлія
5387 дн. тому
сумуємо
Чорна фіра
5387 дн. тому
Єдиний на всю Україну був справжній bluesman & rock''n'roller ~ R.I.P.
Pitbull
5387 дн. тому
R.I.P.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду