«1+1» оголосив про зміну умов розміщення на серпень та осінь

4 Серпня 2009
21191
4 Серпня 2009
12:17

«1+1» оголосив про зміну умов розміщення на серпень та осінь

21191
«1+1» оголосив про зміну умов розміщення на серпень та осінь

З 1 серпня група компаній «1+1» несуттєво змінила умови розміщення реклами. Про це вона повідомила рекламодавців та рекламні агенції листом.

 

Тепер ціни, раніше встановлені для ексклюзивного типу розміщення, стають чинними лише для низькопріоритетного типу. Такий тип не дає гарантій потрапляння в ефір - розміщення відбувається, якщо є залишки місць після гарантованих видів. Розмір знижки становитиме 85%.

 

Фіксований тип розміщення дорожчає: знижка у 85% зменшується на 7 відсоткових пунктів до 78%.

 

«1+1» пояснює зміну умов тим, що попит на спеціальну цінову пропозицію, про яку було оголошено 9 липня, вже повністю вичерпано. Як повідомляла «Детектор медіа», акцією скористалися 15 рекламодавців.

 

Нові умови будуть чинними до кінця року, проте діятимуть вони лише для рекламодавців, що прийдуть на канал восени. Для старих клієнтів (які вже підписали умови на осінь) умови не зміняться.

 

На думку представників рекламних агенцій, такі зміни цінової політики свідчать про те, що на каналі не залишилося вільного ресурсу. Нагадаємо, в «1+1» є кілька великих клієнтів - приміром, Colgate-Palmolivе, Procter&Gamble, - що розміщують частину бюджету на умовах гарантії. Липнева спецпропозиція щодо низьких цін також передбачала гарантований тип розміщення. За припущенням рекламістів, восени в каналу можуть виникнути проблеми з виконанням такого обсягу взятих зобов'язань. Проте, можливо, «1+1» розраховує на зростання показників телеперегляду, що автоматично збільшить його ресурсну базу і дозволить стати всім «гарантованим» клієнтам та навіть деяким новим, яким і адресовано зміну умов. За іншими даними, вільного ресурсу на «1+1» поки що достатньо: осінь ще не розпродано на 40%.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, з 1 вересня також зміняться умови розміщення на каналах групи «Інтер» та холдингу Віктора Пінчука. На відміну від «1+1», тут зміни торкнуться всіх клієнтів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21191
Читайте також
21.08.2009 22:23
Наталія Данькова
36 859
10.08.2009 11:30
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
22 595
06.08.2009 18:15
Евгения Продаева
45 881
05.08.2009 11:24
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
22 550
16.07.2009 12:04
Евгения Продаева
15 032
10.07.2009 09:44
Светлана Попель, «Комментарии»
9 541
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5379 дн. тому
2 Національний Бастіон А Вы посмотрите как-нибудь на досуге художественный фильм "Олимпиус инферно". Уверен, Вам не понравится : )
Національний Бастіон
5379 дн. тому
У середу, 5 серпня, о 21:50 на "Першому Національному" - док. фільм "СВОЇ" ЗА ЧУЖИМ ПОРОГОМ". Фільм розкриває технологію виготовлення антиукраїнських пропагандистських фальшивок, зокрема, розбирає по кісточках брехливий опус російського "журналіста" Аркадія Мамонтова "СВОЙ - ЧУЖОЙ" (про нібито участь українських воєнспеців у російсько-грузинській війні 2008 р.). Це перший приклад агресивної та аргументованої української контрпропаганди!!! Усім дивитися!!!
Re: Продаєвой
5379 дн. тому
я казав про план і його реалізацію, а не про ТК, як основну зброю. В данному витадку ТК було лакмусом, вершиною айсбергу, за яким можна було судити про те що робиться насправді. від одних статей рейтинг не впав. але якщо все сплановано, організовано, й маштабно проведено - то результат на лиці, а канал - в кишені. ви були тільки інструментом, й звісно - не головним.
Продаева
5380 дн. тому
Уважаемый Эксперт. Конечно же, вы абсолютно правы, считая, что решение о продаже такого канала, как "1+1", делается на основе статей ТК. Все именно так, и не верьте тем, кто утверждает, будто финансовые показатели и рейтинги имеют хоть какое-то значение! Только вот попрошу мой слог, каким бы кривым он ни был, в ваши пророчества и параллели не ввязывать.
Експерт
5380 дн. тому
какой стиль, какой слог - просто хочеться побыстрей дать рекламу . и именно на 1+1. а ведь - не так давно.... ох , помню я прошлое лето и осень - когда ТК на плюси бочку катила почти каждый день. Именно тогда я и написал в одном из коментов пророчие слова : что Коломойський дал команду ТК мочить 1+1, чтобы румыны за голову схватились и умоляли К. купить у них канал. теперь 1+1 и ТК под одной крышей ходять )) операция - проведена просто блестяще ! где теперь злобные статьи по поводу "барборизации всей страны" ??
Алегарф
5380 дн. тому
Как-то, месяца два назад, смотрел по 1+1 четырёхсерийный художественный фильм (все серии в один день). Так такое ощущение, что одни и те же штук пять роликов крутятся попеременно. Больше всего запомнилась жиночка из Проктер-энд-Гембл, через каждые полчаса повествующая, как у них на районе свет отключают, а она с Галой при свечках моет посуду... Больше про 1+1 за последнее время вспомнить ничего не могу : ) А, ну разве что, про этого, как его, про ведьмака, который прыгает по эфирной сетке... нет, ну действительно, как этот сериал называется, там его ещё этот озвучивает, как его... который пытался взрослую лигу "Самого умного" вести...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду