Владислав Лясовський і Тетяна Лебедєва стали представниками України в комітеті з питань транскордонного ТБ

24 Липня 2009
17709
24 Липня 2009
18:15

Владислав Лясовський і Тетяна Лебедєва стали представниками України в комітеті з питань транскордонного ТБ

17709
Владислав Лясовський і Тетяна Лебедєва стали представниками України в комітеті з питань транскордонного ТБ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня призначила Владислава Лясовського і Тетяну Лебедєву експертами (делегатами) від України у постійному комітеті експертів Ради Європи з питань транскордонного телебачення (Standid Committee Transfrontier TV).

 

Раніше обговорювалися також інші пропозиції: призначити експертами всіх членів регуляторного органу або трьох - Владислава Лясовського, Тетяну Лебедєву і Юрія Плаксюка. Тоді Владислав Лясовський, який до приєднання України до Конвенції про транскордонне телебачення був представником України в комітеті, пояснював, що Рада Європи фінансує роботу лише двох делегатів. Водночас Ігор Курус пропонував призначити двох делегатів, а експертами визнати всіх членів Нацради.

 

Як пояснив ТК член Нацради Віктор Понеділко, постійними делегатами можуть бути тільки двоє, а експертами - скільки завгодно представників. «Двоє названих осіб призначені експертами (делегатами) тому, що знають англійську мову на вищому рівні за інших. Наприклад, Владислав Лясовський стажувався в Оксфорді», - уточнив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17709
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
GH, md
5399 дн. тому
Не знаю как Лясовский, но Лебедевой РЕСПЕКТ!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду