detector.media
24.07.2009 18:15
Владислав Лясовський і Тетяна Лебедєва стали представниками України в комітеті з питань транскордонного ТБ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня призначила Владислава Лясовського і Тетяну Лебедєву експертами (делегатами) від України у постійному комітеті експертів Ради Європи з питань транскордонного телебачення (Standid Committee Transfrontier TV).

 

Раніше обговорювалися також інші пропозиції: призначити експертами всіх членів регуляторного органу або трьох - Владислава Лясовського, Тетяну Лебедєву і Юрія Плаксюка. Тоді Владислав Лясовський, який до приєднання України до Конвенції про транскордонне телебачення був представником України в комітеті, пояснював, що Рада Європи фінансує роботу лише двох делегатів. Водночас Ігор Курус пропонував призначити двох делегатів, а експертами визнати всіх членів Нацради.

 

Як пояснив ТК член Нацради Віктор Понеділко, постійними делегатами можуть бути тільки двоє, а експертами - скільки завгодно представників. «Двоє названих осіб призначені експертами (делегатами) тому, що знають англійську мову на вищому рівні за інших. Наприклад, Владислав Лясовський стажувався в Оксфорді», - уточнив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY