detector.media
20.07.2009 18:19
Гендиректор Суспільного телебачення Грузії подав у відставку
Гендиректор Суспільного телебачення Грузії подав у відставку

Генеральний директор Суспільного телебачення Грузії Леван Кубанеїшвілі подав у відставку, повідомляє Lenta.ru з посиланням на РІА «Новости». Причини звільнення невідомі.

 

Обов'язки генерального директора поки що буде виконувати його заступник Георгій Чантурія. За його словами, серйозних змін у роботі компанії не планується.

 

Уже у вівторок, 21 липня, наглядова рада телекомпанії має намір оголосити конкурс, у рамках якого буде обраний новий генеральний директор. Результати конкурсу, як очікують, мають стати відомими в середині серпня.

 

Інформація про можливе звільнення голови Суспільного телебачення з'явилася в грузинських ЗМІ декілька днів тому. З критикою на адресу телекомпанії неодноразово виступала грузинська опозиція. Опозиціонери стверджували, що Суспільне телебачення не виконувало своїх функцій, а використовувалося владою для пропаганди.

 

Леван Кубанеїшвілі працював у телевізійній сфері з початку 1990-х років на різних посадах у Державній телерадіокорпорації, на основі якої пізніше було створене Суспільне телебачення. У 2004 році обійняв посаду гендиректора грузинської телекомпанії «Мзе», а згодом очолив студію TBC-TV. Став генеральним директором Суспільного телебачення 4 квітня 2008 року, замінивши Тамару Кінцурашвілі. Тоді зміна керівництва Суспільного телебачення була однією з основних вимог грузинської опозиції.

 

Програми Суспільного телебачення транслюються на Першому каналі грузинського телебачення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY