Тимошенко хоче реформувати телебачення і радіо та прибрати звідти олігархів

14 Липня 2009
14098
14 Липня 2009
17:37

Тимошенко хоче реформувати телебачення і радіо та прибрати звідти олігархів

14098
Тимошенко хоче реформувати телебачення і радіо та прибрати звідти олігархів

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко висловилася за реформування телебачення і радіомовлення, повідомляють «Українські новини».

 

Про це вона сказала на урочистостях із нагоди 10-річчя партії «Батьківщина». Юлія Тимошенко відзначила, що на сьогодні засоби масової інформації використовуються переважно для того, щоб скомпрометувати своїх політичних конкурентів. «Замість того, щоб подавати людям ті речі, які піднімають у кризу дух, замість того, щоб нести добре слово впевненості й надії, замість того, щоб сказати країні, чим пишатися, ми бачимо на всіх каналах чорний, тягучий монолітний піар, який просто заповнив усе», – сказала вона.

 

У разі своєї перемоги на виборах Президента України Юлія Тимошенко пообіцяла розвивати суспільне телебачення і радіомовлення. «Перше, що ми маємо зробити, прийшовши до повноцінної влади, яка дасть нам можливість наводити лад у країні, – зробити суспільне телебачення і радіомовлення. Нам необхідно прибрати олігархічні та залежні політичні структури від формування інформаційної політики», – сказала вона. При цьому вона зазначила, що необхідно, аби редакційна політика стала законом і нормою журналістської діяльності.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14098
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
5408 дн. тому
ця брехуха обіцала суспільне ще у 2004 році
)))
5408 дн. тому
Каких олигархо она имеет ввиду, неужто Губского, Жеваго, Васадзе,Порошенко...или олигархияный Верховный Суд?)))Нести добре слово впевненості й надії, коли десь заховався її нардеп Лозинський, що залишився бех нагороди Турчинова?Мегажесть!)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду