detector.media
14.07.2009 17:37
Тимошенко хоче реформувати телебачення і радіо та прибрати звідти олігархів
Тимошенко хоче реформувати телебачення і радіо та прибрати звідти олігархів

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко висловилася за реформування телебачення і радіомовлення, повідомляють «Українські новини».

 

Про це вона сказала на урочистостях із нагоди 10-річчя партії «Батьківщина». Юлія Тимошенко відзначила, що на сьогодні засоби масової інформації використовуються переважно для того, щоб скомпрометувати своїх політичних конкурентів. «Замість того, щоб подавати людям ті речі, які піднімають у кризу дух, замість того, щоб нести добре слово впевненості й надії, замість того, щоб сказати країні, чим пишатися, ми бачимо на всіх каналах чорний, тягучий монолітний піар, який просто заповнив усе», – сказала вона.

 

У разі своєї перемоги на виборах Президента України Юлія Тимошенко пообіцяла розвивати суспільне телебачення і радіомовлення. «Перше, що ми маємо зробити, прийшовши до повноцінної влади, яка дасть нам можливість наводити лад у країні, – зробити суспільне телебачення і радіомовлення. Нам необхідно прибрати олігархічні та залежні політичні структури від формування інформаційної політики», – сказала вона. При цьому вона зазначила, що необхідно, аби редакційна політика стала законом і нормою журналістської діяльності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY