Костянтин Стогній готує кримінальний тижневик для СТБ

13 Липня 2009
25811
13 Липня 2009
16:13

Костянтин Стогній готує кримінальний тижневик для СТБ

25811
Костянтин Стогній готує кримінальний тижневик для СТБ

Костянтин Стогній планує запустити на СТБ нову кримінальну програму. Про це ТК повідомив сам пан Стогній, ведучий програми «Надзвичайні новини» (ICTV) та керівник продакшн-студії «Жара» під час чат-конференції.

 

Ідеться про кримінальний тижневик хронометражем 26 хвилин, аналогічний до формату програми «Кримінал», яку до 2007 року Стогній робив на «Інтері». За словами пана Стогнія, зараз вирішується питання із веденням програми - за угодою Стогній може бути лише обличчям ICTV, тому,  залежно від результатів трактів, на СТБ або з'явиться нове обличчя, або програма виходитиме без ведучого.

 

«Ми вже 12 років займаємось кримінальними подіями, є дуже цікаві, резонансні історії, які не можна увібгати в рамки інформаційного випуску. У форматі, який ми пропонуємо для СТБ,  ми хочемо створити програму щодо найрезонанснішої за тиждень події», - розповів Стогній про формат програми.

 

У прес-службі СТБ інформацію про ведення переговорів із компанією «Жара» не підтверджують, наголошуючи, що у сітці мовлення нового сезону програма, про яку говорить Костянтин Стогній, не запланована.

 

Галина Корба, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25811
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду