«Високий замок» залишається джинсовим лідером Львівщини

9 Липня 2009
13973
9 Липня 2009
15:49

«Високий замок» залишається джинсовим лідером Львівщини

13973
«Високий замок» залишається джинсовим лідером Львівщини

Львівська газета «Високий замок» стала беззаперечним рекордсменом за кількістю матеріалів, які зроблені з порушенням журналістських стандартів, повідомляє ІМІ.

 

Про це свідчать результати моніторингу наявності «джинси» (замовних матеріалів) у львівських друкованих ЗМІ у період від 1 червня по 1 липня 2009 року, який провели члени ГО «Центр "Журналістський правозахист"» у партнерстві з ІМІ та експертна група.

 

Експерти: Олег Онисько, журналіст, екс-редактор газет «Поступ» та «Львівська газета»,

Анатолій Романюк, журналіст політолог.

 

За результатами моніторингу, 47 матеріалів у найрейтинговіших львівських друкованих ЗМІ опубліковано з порушенням журналістських стандартів.

Найбільшими покупцями інформації без грифу «реклама» були:

- газета «Високий замок» - 19 ;

- газета «Експрес» - 5 ;

- газета «Ратуша» - 2 ;

- газета «Новий погляд» - 11;


- газета «Суботня пошта» - 10

 

Моніторинг проводиться в рамках проекту «Моніторинг  стандартів журналістики та покращення медіа грамотності громадян» за підтримки Інтерньюз Нетворк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду