Поки ще маємо свободу слова – користуймося своїм правом

9 Червня 2009
3067
9 Червня 2009
10:41

Поки ще маємо свободу слова – користуймося своїм правом

3067
Поки ще маємо свободу слова – користуймося своїм правом

Чи й далі будемо ми, українські журналісти, мовчки спостерігати, як політики черговий раз обдурюють народ, створюючи неприродну, а тому злочинну коаліцію «заради добра країни»?

 

Чи й далі називатимемо партіями  фан-клуби  честолюбних людей?

 

Скільки ще будемо пережовувати локшину, продуковану депутататами, і годувати нею своїх читачів, слухачів, глядачів?

 

Коли заявимо відверто людям: ще рано довіряти долю свою, своєї родини, своєї батьківщини зародковому партійному руху. А, може,  нічого з того партійного будівництва не вийде  взагалі, бо 21 століття, схоже, розпочало еру індивідуалістів, які не будуть витрачати свій час і свою енергію на партійні збори. Але це вже тема для психологів, стратегів і філософів.

 

А чому б нам, журналістам, не допитатися в народних депутатів: чому вони так скаженіють в душі і підленько посміхаються, коли мова заходить за повернення до мажоритарної системи виборів? Люди вже наїлися і дармової гречки від кандидатів, наслухалися і партійних побрехеньок, тому розберуться, за кого віддати голос: за високоосвіченого інтелігента, чи за вчорашню кухарку.

 

Поки ще маємо свободу слова - користуймося своїм правом аналізувати факти і говорити правду!

 

Із Днем журналіста, колеги!

 

Ольга Куліш, голова правління обласної громадської організації «Волинський прес-клуб»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ольга Куліш
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3067
Теги:
Читайте також
26.06.2009 10:51
Валентин Ткач, для «Детектор медіа»
15 410
18.06.2009 10:53
Валентин Ткач, для «Детектор медіа»
3 711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду