«Надзвичайні новини» на ICTV взяли рекордну частку

28 Травня 2009
38183
28 Травня 2009
17:17

«Надзвичайні новини» на ICTV взяли рекордну частку

38183
«Надзвичайні новини» на ICTV взяли рекордну частку

27 травня інформаційно-публіцистичний проект «Надзвичайні новини» мав рейтинг 2,83%, частку 14,81% (аудиторія 14-49, загальнонаціональна панель GFK), а за комерційною аудиторією каналу у містах «50 тис.+» - рейтинг 3,46%, частку 16,34%.

 

За інформацією прес-служби каналу ICTV, це рекордний показник проекту за весь час виходу в ефір. Нагадаємо, «Надзвичайні новини» виходять уже півтора року, за цей час проект мав у середньому рейтинг 2,94%, частку 10,49% (14-49).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38183
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жучаєва Світлана
4782 дн. тому
Шановна редакціє! В вашій передачі за 24.03.2011 були сюжети про крадіжки у Луцьких навчальних закладах, з цього приводу хочемо вас повідомити, що 13.01.2011року безпідставно за ці злочини була затримана моя мама Жучаєва Тетяна Леонідівна 1958 р.н., дуже хвора людина. В Луцькому міськвідділі її протримали півтори доби, незважаючи на те, що у неї трофічна язва ноги, яка потребує перев’язки кожні 2 години. Її насильно примушували зізнатися у крадіжці скоєній у ЗОШ № 23 міста Луцька. Давили морально та фізично, відмовили виклик швидкої яку я викликала до міськвідділу, мотивуючи тим, що у них такої затриманої немає, також мене та адвоката, який приїхав, не допустили до неї. Я написала заяви в прокуратуру і внутрішню безпеку міста Луцька, тому, що одразу після затримання мами у нашому помешканні відбувся несанкціонований обшук, під час якого була вилучена коричнева дублянка моєї мами, в якій нібито її бачили підчас крадіжки. Прокуратура відмовила у відкритті кримінальної справи проти слідчих які знущалися над моєю мамою, мотивуючи тим, що складу злочину у їх діях не було виявлено. В подальшому справу проти моєї мами було закрито, так як була викрита справжня злодійка, але навіть вибачень за свою жахливу поведінку по відношенню до моєї мами під час затримання і перебування у міськвідділі вона не отримала. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті нашого місцевого ТРК «Аверс». Я дуже сподіваюсь, що ви приймете цей лист до уваги, і відповісте мені, або дасте хоч якусь пораду. Тому, що наша сім’я понесла матеріальну та моральну шкоду, а за свої неправомірні дії по відношенню до нас, ніхто не поніс відповідальності. З повагою до вас Жучаєва Світлана Леонідівна. +380500768863.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду