У Молдові вийшов перший журнал для сліпих

24 Травня 2009
2174
24 Травня 2009
17:56

У Молдові вийшов перший журнал для сліпих

2174
У Молдові вийшов перший журнал для сліпих

У Молдові вийшов перший журнал для незрячих - Felinarul («Ліхтар»), повідомляє AllMoldova.

 

Видавцем журналу є національний центр інформування та реабілітації товариства сліпих «Інфотаґ». Видання виходитиме румунською та російською мовами і поширюватиметься у 37 товариствах сліпих, а також спеціальних пересувних бібліотеках. Контент журналу присвячених психології, юриспруденції, містить інтерв'ю та консультації, які мають зацікавити 9-тисячну аудиторію людей із порушеннями зору, які живуть у Молдові. Проте, як повідомила директор «Інфотаґ» Тетяна Кіпер, лише 500 осіб у Молдові володіють абеткою Брайля, якою видається журнал, тому початковий тираж журналу становить лише 40 примірників.

 

З 2002 року «Інфотаґ» видав 10 тисяч примірників книжок абеткою Брайля, а також низку звукових книжок і журналів для сліпих.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду