detector.media
19.05.2009 11:41
Олена Гладскіх («Дело») – переможець конкурсу матеріалів про КСВ

Журналістка газети «Дело» Олена Гладскіх стала переможницею конкурсу на найкращий матеріал з тематики соціальної відповідальності бізнесу в Україні, зорганізованого представництвом ООН в Україні та мережею Глобального договору, повідомляє ІМІ.

 

Ще двоє учасників конкурсу - Вікторія Граніна («Гвардія») та Святослав Рибніков («Українська технічна газета») - додатково отримають заохочувальні призи від компаній «Філіпс» та «Кока-Кола Україна». А віншуватимуть переможців нагородами на офіційній церемонії в рамках Щорічних зборів мережі Глобального договору 21 травня 2009 року.

 

Переможці конкурсу також отримають можливість відвідати щорічний всесвітній форум мереж Глобального договору, який цього року відбудеться 9-10 червня у Стамбулі. Загалом організатори отримали 40 матеріалів від 24 журналіста.

 

Нагадаємо, що конкурс журналістських матеріалів про соціальну відповідальність бізнесу було зорганізовано представництвом ООН в Україні та мережею Глобального договору з нагоди святкування 10-ої річниці міжнародної ініціативи - Глобального договору. Ця ініціатива об'єднала компанії, агентства ООН, а також трудові та громадські організації з метою підтримки та реалізації принципів корпоративного громадянства.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY