Євробачення – 09. Ха-Ха-Ха!

17 Травня 2009
3088
17 Травня 2009
14:30

Євробачення – 09. Ха-Ха-Ха!

3088
Діма Табачник з Ярославом Мудрим – відпочиває!
Євробачення – 09. Ха-Ха-Ха!

Так ніколи ніхто не голосував на цьому конкурсі. За рік всі сусідські симпатії кудись зникли і залишились лише на Балканах і ще кількох випадках. Натомість прийшла тотальна Норвегія. Організатори були так налякані, що в умовах кризи (ТМ)  у 10-му році конкурс поїде в Албанію, чи в якусь іншу країну розшарпану кризою, що не стидаючись тягнули дві країни - Норвегію та Азербайджан - де проведення конкурсу не викликало б фінансових проблем. (Туреччина виникла, як продукт турецької діаспори і мусульман Європи). І якщо Азербайджан стабільно на протязі останніх років видає класні номери і його результат виглядає і є заслуженим, то норвезька пісня в дусі нашого Миколи Гнатюка (речитатив під маршову музику) - це «понты для приезжих».

 

Мені можна заперечити, що конкурс за цією логікою потрібно було б підігнати під Францію чи Англію (а я вважаю, що саме серед них варто було поділити 1-2 місце). Та справа в тому, що ні там, ні там ніхто серйозно і самовіддано його організацією займатись не буде. От і виникла Норвегія, де забезпечення буде на належному рівні, а в самій країні Євробачення - 10 буде дійсно сприйматись як подія.

 

Добре, що втримався і не голосував за Ендрю Ллойд Вебера і прекрасну пісню, а не постановку, з Британії. Йому моє визнання нічого не додасть, бо ми однофамільці, а 3 гривні я зекономив.

 

«Нас хотят иметь, но если мы это понимаем, то тогда это не так».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Валентин Ткач
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3088
Теги:
Читайте також
26.06.2009 10:51
Валентин Ткач, для «Детектор медіа»
15 410
18.06.2009 10:53
Валентин Ткач, для «Детектор медіа»
3 712
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VALENTYN
5461 дн. тому
Шановний mim! Ось повідомлення з УНІАНу: "Стокселіус підтвердив, що українське представництво присудило такі місця: Великій Британії – п`яте, Молдові - четверте, Росії - третє, Азербайджану - друге і Норвегії - перше. При цьому загальна сума українських балів, виходячи з якої були розставлені місця, для Норвегії була 22 (10 глядацьких плюс 12 суддівських), для Азербайджану - 18 (8 глядацьких і 10 суддівських), для Росії - 12 (12 глядацьких і нуль суддівських), для Молдови - 10 (5 глядацьких і 5 суддівських), для Великої Британії - 9 (2 глядацьких і 7 суддівських). Оскільки Недзельський казав раніше, що sms-голосування дало вісім балів, Сокселіус зазначив, що "жодна країна не може знати, скільки голосів віддали її громадяни за того чи іншого учасника - результати безпосередньо йдуть європейському провайдерові, який підраховує голоси і вже підсумовані бали повертає голосуючій країні"." ****** Ще раз Ха-Ха-Ха! Хтось зрозумів "балоутворення" ????
mim
5462 дн. тому
VALENTYN Шановний! "Переважна більшість сучасного населення Європи – це інфантильна маса з патерналістськими, чи навіть патронатними, настановами, основною ознакою якої є параліч волі" - вона є головним споживачем шоу-бізнесу. Чи це вчора стало відомо і Ви це відзначили? Та ні, Ви добре знаєте соціологію! То чому ж одразу не підказали не витрачати Лободі ті дурні 2 мільйони , бо самі "зажали" 3 грн за Вебера? Чого ж знатоки соціологіі не виставили ще більш "інфантильного", бо ціль виправдовує засоби? Дитяча образа -нас не визнали..Це вже з психологіі
VALENTYN
5462 дн. тому
Шановні, я абсолютно не мав на меті робити якийсь професійний і відповідальний аналіз. Я написав своє враження і з інтересом читаю ваші. Справа в тому, що шоу бізнес переживає не найкращі часи, щоб не сказати – тяжкі. Перспективи туманні і, найгірше, що відсутні будь які можливості до планування. Тому на місці організаторів Євробачення я робив би те саме і, напевне, відвертіше і гірше. Конкурс сам по собі гарний, лише не потрібно в ньому вишукувати відсутню глибинну естетику і смисли. Окрім спортивних змагань, це чи не єдиний потужний загальноєвропейський захід. І це – добре. Щодо переможців і не переможців. Переважна більшість сучасного населення Європи – це інфантильна маса з патерналістськими, чи навіть патронатними, настановами, основною ознакою якої є параліч волі. Відтак, першим і став інфантильний Олександр Рибак. Соціологія показує, що активна частина населення, яка готова до змін, яка готова до опору труднощам за рахунок власних зусиль, складає 8-10% від загалу. Якщо вони і дивляться Євробачення, то переконаний, що не голосують. Відтак заклик до дії і спротиву кризі Світлани Лободи більше публіку налякав, ніж втішив.
VALENTYN
5463 дн. тому
instytutka // 17.05.2009 23:04:11 більш ніж сумнівна стаття. ви маєте докази, що когось тягнули? я думаю, що ні ***** Коли Кіпр дає 10 балів Норвегії, то це скандал. 12 і 10 балів від Кіпру традиційно йдуть Греції і Туреччині в залежності від того, як проголосували південь і північ. Країна з тисячолітньою оригінальною музичною культурою НЕ МОЖЕ голосувати за пісню в стилі раннього Миколи Гнатюка.
mim
5463 дн. тому
Коментар характеризує не подiю ,а самого автора.В останньому виразi в лапках (псевдоцитата) автор чомусь знiтився написати "то тогда это любовь", що бiльше вiдповiда його логiцi.
Antin
5463 дн. тому
Валентин, извини, но все это чушь. Как можно было "натянуть" Норвегии такой результат? И как можно обижаться, что европейцы не голосовали за ужасающе-жлобскую постановку Бадоева-Лободы?))) Безвкусная и аляповатая смесь из диких танцев и огня (Руслана), сексуального красного платьица и большой конструкции (Ани Лорак), глуповатого "антикризисного" китча (это уже Сердючка)... Автор, так кто вас там имеет?))
Бакинський комісар :)
5463 дн. тому
Непрозора система національних журі не може не викликати звинувачень у необ’єктивності та підозр у заангажованності щодо організаторів. Логіка автора зрозуміла, але до чого тут приплетені "класні номери" з Азербайджану та особисті симпатії до Вебера?
instytutka
5463 дн. тому
більш ніж сумнівна стаття. ви маєте докази, що когось тягнули? я думаю, що ні
Слухай
5463 дн. тому
З європейських континентальних країн у Норвегії найбільший відсоток найкласніших музикантів, а відтак і публіки з вухами. Євробачення ж і там сприймається як шоу-додаток до тоталізатору
makso
5463 дн. тому
коментар сумнівний, безперечно.
Олексій
5463 дн. тому
Сумнівний, якщо чесно, коментар. Симпатії на Євробаченні зникають завжди, коли є якась хороша пісня, яка вирізняється серед інших. Згадаймо 2004-ий, коли за Руслану голосували не тільки ті країни, в яких є українська діаспора. А стосовно Азербайджану, він бере участь у конкурсі лишень вдруге. Це так, невеличкий лікбез.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду