На телеканалі Ok стартує програма «Важливо з Іриною П’янковою» й оновлюється сітка мовлення

6 Травня 2009
8289
6 Травня 2009
13:45

На телеканалі Ok стартує програма «Важливо з Іриною П’янковою» й оновлюється сітка мовлення

8289
На телеканалі Ok стартує програма «Важливо з Іриною П’янковою» й оновлюється сітка мовлення

14 травня 2009 року у вечірньому праймі супутникового телеканалу Ok стартує нова 40-хвилинна програма у форматі круглого столу «Важливо з Іриною П'янковою». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер каналу Світлана Коляда. Поки що програма виходитиме двічі на місяць, згодом керівництво планує зробити її щотижневою.

 

Крім того з 11 травня 2009 року телеканал Ok змінить сітку мовлення. «Ми досить довго розробляли з маркетологами нову сітку мовлення. Ми намагалися врахувати інтереси всіх категорій наших глядачів», - каже пані Світлана.

 

За її словами, на каналі також з'явилося чимало міжпрограмного продукту: актуальні коментарі, цитати дня, мудрість народів світу тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8289
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ОК
5470 дн. тому
Увидеть нас можно на спутнике СИРИУС-4,4,8*Е.12073Н,27500,FEC 3 4 b и в кабельных сетях крупных городов по всей территории Украины.В Киеве"Информационные технологии"в цифровом пакете.Полностью покрываем левый берег.Рады новым зрителям!
Глас з Позняків
5471 дн. тому
Перепрошую, не можна було б в якості бекграунду шо воно за канал і де воно канає? Як можна шось знати про зміну сітки мовлення без того, шо саме в ній змінюють? Нема жеж логіки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду