Наталія Тугузова стала головним редактором телеканалу Ok

5 Травня 2009
2758
5 Травня 2009
14:22

Наталія Тугузова стала головним редактором телеканалу Ok

2758
Наталія Тугузова стала головним редактором телеканалу Ok

Екс-ведуча телеканалу UBC  (а до того - 5 каналу) Наталія Тугузова зголосилася на пропозицію генерального продюсера базованого в Одесі телеканалу Ok Світлани Коляди стати шеф-редактором цього телеканалу. «Це була приваблива пропозиція, від якої не можна було відмовитися», - зауважила Наталія у коментарі «Детектор медіа».

 

За словами Світлани Коляди, на телеканалі Ok нині працює декілька колишніх працівників UBC:  головним режисером - Єгор Філіпович, аналітиком напряму «Туризм як бізнес» - Аліса Фурса, а також декілька журналістів.

 

На телеканалі UBC Наталія Тугузова працювала з осені 2008 року, була ведучою новин та декількох проектів: «Рейтинг», «Урядова вертикаль», «Політики про економіку» та ін.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2758
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мила
5472 дн. тому
Ой, не говорите ерунды. Очень интеллигентная и умная девушка.
Грін
5484 дн. тому
Басаврюк, це заздрість чи дурість?
Басаврюк
5486 дн. тому
Люди, та ви що, показилися? Вона ж на 5-му двох слів докупи зв"язати не могла без суфлера. І тепер буде когось редагувати?! Може, вона й справді добра, тепла та енергійна, але ж відомо, що гарна людина - це не професія.
skorpion
5486 дн. тому
Присоединяюсь к теплым отзывам. Наташа, действительно добрый и теплый человек. Пусть в Одессе ей будет тепло и комфортно)
))
5486 дн. тому
Наташа - супер! пусть все удается!
Мазайко
5486 дн. тому
Мы рады энергичным девушкам! а у нас на ОК тепло+18
chi
5486 дн. тому
файна жінка :)
Христя
5486 дн. тому
Вітаю!!!! Наталка, ти молодчинка:) радію за тебе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду