ЦВК пропонує формулу 2004 року для розрахунку вартості передвиборної агітації на президентських виборах-2009

24 Квітня 2009
20033
24 Квітня 2009
10:54

ЦВК пропонує формулу 2004 року для розрахунку вартості передвиборної агітації на президентських виборах-2009

20033
ЦВК пропонує формулу 2004 року для розрахунку вартості передвиборної агітації на президентських виборах-2009

23 квітня Центральна виборча комісія попередньо схвалила проект Положення про середньозважений показник вартості одиниці друкованої площі та одиниці ефірного часу в ЗМІ для проведення передвиборної агітації в період виборчого процесу з виборів Президента України 25 жовтня 2009 року. Про це повідомляє офіційний сайт ЦВК.

 

Крім того, ЦВК рекомендувала Національній раді з питань телебачення і радіомовлення й Державному комітету телебачення та радіомовлення розглянути проект Положення й надіслати свої рішення щодо нього до ЦВК до 25 травня 2009 року.

 

Як розповів один із членів ЦВК газеті «КоммерсантЪ», вартість одиниці рекламної площі запропоновано розраховувати за формулою, схваленою ще напередодні президентських виборів 2004 року. ЗМІ беруть загальний обсяг доходів від розміщення комерційної реклами за IV квартал 2008 року й ділять його на кількість одиниць рекламної площі, які фактично було надано для розміщення цієї реклами. Одиницею вимірювання для газети є 1/8 шпальти, а для електронних ЗМІ – одна секунда. Також ЦВК рекомендує заборонити ЗМІ надавати знижки одному кандидатові без надання аналогічних знижок іншому.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду