Керівником Disney і Jetix у Центральній і Східній Європі став Мачей Браль

21 Квітня 2009
13127
21 Квітня 2009
08:36

Керівником Disney і Jetix у Центральній і Східній Європі став Мачей Браль

13127
Керівником Disney і Jetix у Центральній і Східній Європі став Мачей Браль

Віце-президентом і генеральним директором Disney Channels і Jetix у Центральній і Східній Європі призначений Мачей Браль, повідомляє прес-служба компанії Disney.

 

Мачей Браль народився у Варшаві, вивчав політологію та журналістику у варшавському університеті, працював в організації United Public Relations, де займався розвитком, корпоративними комунікаціями та піаром низки відомих брендів. Останні 10 років працював у Jetix, почавши із посади директора з маркетингу та розвитку у Центральній і Східній Європі; в останні 4 роки його компетенція також поширювалась на Близький Схід.

 

На новій посаді Мачей Браль очолюватиме представництво компанії The Walt Disney Company, яка поширює у регіоні низку дитячих та сімейних телеканалів, зокрема Disney Channel, Jetix та Jetix Play. Він працюватиме у Лондоні під безпосереднім керівництвом виконавчого віце-президента та керуючого директора  Disney Channels EMEA і Jetix Джорджо Стока, повідомляє прес-служба.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду