БЮТ вимагає створити слідчу комісію у справі продажу «Інтера»

16 Квітня 2009
15336
16 Квітня 2009
10:47

БЮТ вимагає створити слідчу комісію у справі продажу «Інтера»

15336
БЮТ вимагає створити слідчу комісію у справі продажу «Інтера»

Блок Юлії Тимошенко вимагає від Верховної Ради 16 квітня розглянути питання створення тимчасової слідчої комісії у справі начебто незаконного продажу телеканалу «Інтер» та обставин смерті колишнього власника каналу Ігоря Плужинкова. Про це заявив із парламентської трибуни голова фракції БЮТ Іван Кириленко, повідомляє «Українська правда».

 

«Є нові обставини, пов'язані із зміною форми власності і власника каналу, інші речі, які вимагають обов'язкового нашого реагування і контролю... Ми наполягаємо сьогодні в залі поставити на голосування створення ТСК, щоб розібратися в цій ситуації», - сказав він і попросив, аби питання було поставлене на голосування щодо включення до порядку денного. Напередодні Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що у справі з'явився «новий епізод», нічого не конкретизувавши.

 

Водночас голова регламентного комітету Олександр Єфремов (Партія регіонів) зазначив, що його комітет розглядав документи щодо створення цієї комісії і повернув їх на доопрацювання. Він також наголосив, що, на його думку, важливішим на сьогодні є  питання про державні закупівлі.

 

У свою чергу спікер парламенту Володимир Литвин запропонував розглянути питання створення ТСК щодо продажу телеканалу «Інтер» о 12 годині на погоджувальній раді. Нагадаємо, проект постанови про створення ТСК було зареєстровано у ВР 2 квітня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду