Олександр Івахнюк звільняється з інформаційного відділу КМДА

10 Квітня 2009
6849
10 Квітня 2009
12:22

Олександр Івахнюк звільняється з інформаційного відділу КМДА

6849
Олександр Івахнюк звільняється з інформаційного відділу КМДА

Олександр Івахнюк планує залишити роботу начальника відділу прес-служби управління інформаційного забезпечення Київської міської державної адміністрації. Про це пан Івахнюк особисто повідомив ТК.

 

Причини звільнення Олександр Івахнюк не уточнює, а подальшу свою кар'єру планує робити в журналістиці.  

 

«Якщо у когось є потреба у журналістові з 10-річним стажем роботи, з хорошими контактами у мерії та безліччю цікавих ідей для сюжетів, статей, розслідувань – пишіть, телефонуйте», – сказав він.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6849
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крещатик
5501 дн. тому
Видимо не так "хороши контакты в мерии", раз Ивахнюк ВЫНУЖДЕН уйти с этой должности, хоть и хорохорится тут - "причини звільнення не уточнює". Да и информацию подал про себя хитро: "планує залишити" - такой пробный шар - поведется кто-нибудь на такого спеца со стажем? Предложат - уволится, нет - так и заявления об увольнении никто не видел. А контактов-то он нажил аж один - медначальницу, которая ему липовые больничные делала. Для того, чтобы хорошие контакты поддерживать, Саша, - обоюдный интерес нужен, а ты только под себя гребешь, жадный ты
вишневська
5502 дн. тому
не довго судилося нам бути колегами...
Моє ім"я
5503 дн. тому
Наступного разу, коли будете перешкоджати виконувати професійні обов"язки журналістам, та погрожувати їм, згадайте, якщо пам"ятаєте, вічні цінності. Може, хоча б одну свою ідею для сюжетів, статей, розслідувань ще реалізуєте. До речі, професійному журналісту "хороші контакти у мерії" не потрібні.
KAZBEK-KOSMOS
5503 дн. тому
ЦИТАТА ИВАХНЮКА - "Комусь я зробив зауваження стосовно перебування на прес-конференції у нетверезому стані і повідомив про це в редакцію, а його за це оштрафували". - Да вы батенька стукачек ! За такое в армии почки "чистили".
KAZBEK-KOSMOS
5503 дн. тому
Коментарі наших відвідувачів: Івахнюк // 18.08.2008 20:42:33 Вітаю вас шановна(е) колега. Хоча я і не потребую. співчуття, однак щиро радію що вас відвідало це людське почуття. тобто не все так безнадійно. Наступним вашим кроком до олюднення буде спроба спілкування в реалі з живими людьми, а не віртуальними співрозмовниками. Повірте живе спілкування вилікувало не одного заздрісника параноїка і морально убогого. Може і вам це допоможе. Щиро вам цього бажаю Колега // 18.08.2008 17:44:09 Да, Сашенька, заїли тебе мої слова. Бідненький... івахнюк // 15.08.2008 20:25:59 шановна "колега". А що вас змушує ховатися під ніком? Я це сприймаю так - вам соромно за вашу писанину. Окрім прес-конференцій мера у мене багато інших завдань Більшу частину дня займає саме намагання вибити коментарі з чиновників для відповіді на журн запити. Щодня до нас надходить до 30 письмових запитів а мені журналісти телефонують з інтервалом у тридцять секунд. І я всім старають допомогти До речі у людей які щось уміють робити добре завжди були і доброзичливці і недоброзичливці. Натомість нездар, єдине вміння яких яку небудь гидоту нашкрябати на форумі ніхто ніколи і не згадає ні злим ні добрим словом. Це і не дивно, адже вони можуть лише гавкати з підворітні, боячись назвати своє справжнє імя Успіхів вам Колега // 15.08.2008 17:31:41 Івахнюк працює у кращих традиціях совдеповської пропаганди: облизувати начальство, гадити журналістам. Сама була свідком того, як на одній з прес-конференцій Івахнюк хапав за руки оператора, який знімав Черновецького не з того боку. ( Як відомо, у столичного мера, одна половина обличчя крива, прим"ята і його прес-служба завжди створює такі умови, аби камери ставали лише зліва. А справа ставлять стільці чи охоронців). Так от : одна з камер припізнилась стала не з того боку, так Івахнюк там стрибав, сичав ,плювався своєю ядовитою піною, мовляв, не там стали. Коли оператор почав упиратись, мовляв, хто ти такий, що вказуєш, Івахнюк швиденько підігнав охорону. Все закінчилось тим, що за оператора заступився журналіст і оператор з іншого каналу. Жаль, що промовчали інші журналісти. Втім, Сашенька, ти дострибаєшся і нарвешся. Ще все попереду. а поки, служи. Служи вірно, гавкай, пускай піну і зображай начальника. Тільки не забувай, що у тій же мерії є люди, твої колеги так сказать, які терпіти тебе не можуть. Ну, наприклад, той же Казбек. Іівахнюк // 15.08.2008 15:28:45 Оце мадам висловилась. Одразу відчувається високий стиль і освіта на рівні Кембріджа. Слова "вылизывает анал всем чиновникам столицы" пані певно писала з власного досвіду спілкування з чиновниками. Я, натомість намагаюсь робити все, для того, аби журналістам
KAZBEK-KOSMOS
5503 дн. тому
Коллеги не будьте так строги. Ну забал человек, что на ТВ имидж прежде всего ! Думал до пенсии будет космонавтом. Давайте простим и пусть шабашит на благо нашей журналистики.
Бектурсунов
5503 дн. тому
Это я уволил Ивахнюка.
УРА!
5503 дн. тому
Кесарю-кесарево!
ТРК "Украина"
5503 дн. тому
Иди, Саша, к нам, одну бездарь мы уже приютили - твою жену!
Костя
5503 дн. тому
Ни один нормальный, уважающий себя канал, газета, радио НЕ ВОЗЬМУТ тебя, Ивахнюк, на работу! КОЛЛЕГИ, не связывайтесь с ним, ПОЖАЛЕЕТЕ! Ты себе сделал "славу", работая в КГГА и обливая дерь.мом и журналистов и своих сотрудников!!!
Совість
5503 дн. тому
Івахнюк, ти - хам, з надзвичайно завищеною самооцінкою й надмірною пихатістю. Тому нікому не варто мати з тобою будь-які справи. Йдучи в мерію, ти оголошував друзям, що хочеш отримати київську квартиру і велику зарплату. Отже, прогадав - не склалося. Але це не привід використовувати "Телекритику", як рекламний носій для твого подальшого працевлаштування. Тисячі гідних людей зараз без роботи, але вони тобі не рівня.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду