Депутати не подолали вето Президента на закон «Про Нацраду»

6 Квітня 2009
24586
6 Квітня 2009
18:24

Депутати не подолали вето Президента на закон «Про Нацраду»

24586
Депутати не подолали вето Президента на закон «Про Нацраду»

6 квітня 2009 року на позачерговому засіданні депутати розглянули чотири закони з пропозиціями Президента України. За наслідками обговорення  депутатам не вдалося подолати вето Президента на закон «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», № 0953. «За» проголосувало - 69, один утримався, не голосувало 358 депутатів. Підтримали цей закон фракції Володимира Литвина і КПУ, автор законопроекту Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів) та її колеги по профільному комітету з питань свободи слова та інформації Олексій Федун (фракція Партії регіонів) і Віктор Уколов (фракція БЮТ).

 

Голова профільного комітету Ганна Герман прокоментувала відмову фракції Партії регіонів голосувати за подолання вето Президента зривом домовленостей з фракцією БЮТ. «Я ще зранку знала про це, і намагалася відтягнути голосування за цей закон. Але терміни тисли», - сказала Ганна Герман. Свою відмову голосувати вона пояснила тим, що не могла порушити рішення фракції, але пообіцяла, що невдовзі повторно розпочнеться процедура розробки аналогічного законопроекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду