Держкомтелерадіо не пов’язує побиття Василя Шевченка з його професійною діяльністю

3 Квітня 2009
12868
3 Квітня 2009
15:42

Держкомтелерадіо не пов’язує побиття Василя Шевченка з його професійною діяльністю

12868
Держкомтелерадіо не пов’язує побиття Василя Шевченка з його професійною діяльністю

Державний комітет телебачення та радіомовлення оприлюднив на офіційному сайті заяву з приводу побиття заступника голови Держкомтелерадіо Василя Шевченка, у якій не пов'язує інцидент з професійною діяльністю постраждалого.

 

«Діяльність Держкомтелерадіо відбувається у суворій відповідності до чинного законодавства, є прозорою і публічною та не має нічого спільного з подією, про яку повідомляли ЗМІ. Тому пов'язувати факт хуліганства стосовно заступника голови Держкомтелерадіо з його професійною діяльністю щонайменше некоректно, принаймні без конкретних версій, що могли б пояснити причини таких припущень», - йдеться в повідомленні. Водночас у заяві висловлене сподівання, що правоохоронні органи з'ясують справжні мотиви інциденту та притягнуть до відповідальності винних осіб.

 

Сам Василь Шевченко здивувався заяві Держкомтелерадіо. «Я, чесно кажучи, здивований цією заявою, яка для мене є незрозумілою. Адже це версія, яку розглядає міліція. Я думаю, що слідство розбереться», - сказав він ТК.

 

Нагадаємо, що 27 березня двоє невідомих напали на заступника голови Держкомтелерадіо Василя Шевченка. Голосіївське районне управління ГУ МВС України порушило кримінальну справу за фактом інциденту. Тоді ж у коментарі ТК пан Шевченко зазначив, що пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12868
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду