detector.media
03.04.2009 15:42
Держкомтелерадіо не пов’язує побиття Василя Шевченка з його професійною діяльністю
Держкомтелерадіо не пов’язує побиття Василя Шевченка з його професійною діяльністю

Державний комітет телебачення та радіомовлення оприлюднив на офіційному сайті заяву з приводу побиття заступника голови Держкомтелерадіо Василя Шевченка, у якій не пов'язує інцидент з професійною діяльністю постраждалого.

 

«Діяльність Держкомтелерадіо відбувається у суворій відповідності до чинного законодавства, є прозорою і публічною та не має нічого спільного з подією, про яку повідомляли ЗМІ. Тому пов'язувати факт хуліганства стосовно заступника голови Держкомтелерадіо з його професійною діяльністю щонайменше некоректно, принаймні без конкретних версій, що могли б пояснити причини таких припущень», - йдеться в повідомленні. Водночас у заяві висловлене сподівання, що правоохоронні органи з'ясують справжні мотиви інциденту та притягнуть до відповідальності винних осіб.

 

Сам Василь Шевченко здивувався заяві Держкомтелерадіо. «Я, чесно кажучи, здивований цією заявою, яка для мене є незрозумілою. Адже це версія, яку розглядає міліція. Я думаю, що слідство розбереться», - сказав він ТК.

 

Нагадаємо, що 27 березня двоє невідомих напали на заступника голови Держкомтелерадіо Василя Шевченка. Голосіївське районне управління ГУ МВС України порушило кримінальну справу за фактом інциденту. Тоді ж у коментарі ТК пан Шевченко зазначив, що пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY