detector.media
26.03.2009 12:04
Новим ведучим «Агентів впливу» стане Кирило Лукеренко
Новим ведучим «Агентів впливу» стане Кирило Лукеренко

Новим ведучим проекту журналістських розслідувань «Агенти впливу» на телеканалі НТН буде Кирило Лукеренко - головний редактор публіцистичних програм каналу. Він замінить Артема Шевченка, який, як уже повідомляла «Детектор медіа», переходить на канал ТВі, де вестиме оновлену програму «Знак оклику».

 

Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі групи «Інтер». Перший випуск програми з Кирилом Лукеренком вийде в ефір 30 березня.

 

«Поки що ніякиз змін у форматі проекту не планується, - сказав ТК новий ведучий. - "Агенти впливу" йдуть нормально й виконують завдання, поставлені перед проектом. Що буде далі - подивимось». Він уточнив, що головним завданням є втримання рейтингових показників проекту. Зараз частка проекту становить близько 4% за аудиторією 14-54 (міста «50 тисяч+»), і надалі не повинна знижуватись.

 

Кирило Лукеренко очолює редакцію публіцистичних програм НТН з вересня 2008 року. До цього працював у компанії «НІС» (виробляє новини для «Інтера» і К1), у новинах Нового каналу (випусковим і шеф-редактором), у студії Олександра Ткаченка «Нова студія», в українській службі Бі-Бі-Сі тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY