Сейлз-хаус AdBroker продаватиме рекламу на відеоблозі Tubik.com.ua

18 Березня 2009
5635
18 Березня 2009
18:31

Сейлз-хаус AdBroker продаватиме рекламу на відеоблозі Tubik.com.ua

5635
Сейлз-хаус AdBroker продаватиме рекламу на відеоблозі Tubik.com.ua

Сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker розпочав продаж реклами на відеоблозі Tubik.com.ua, запущеному наприкінці минулого року. Про це повідомляє медіа-холдинг «Агора Україна», до якого входять цей блог та сейлз-хаус.

 

«Tubik.com.ua - перший відеоблог, рекламу на якому пропонує сейлз-хаус компанії Агора. Популярність відеоконтенту серед користувачів продовжує зростати, і рекламодавці вчаться цінувати рекламні можливості сервісів з подібним контентом. Ми сподіваємося, що клієнти сейлз-хаусу зацікавляться "Тюбіком"», - зазначає В\'ячеслав Баранський, менеджер проекту Tubik.com.ua

 

Разом із новим ресурсом портфель AdBroker тепер складає 34 сайтів, які, за даними компанії, охоплюють понад 41% користувачів інтернету в Україні.

 

Tubik.com.ua публікує нове відео: незвичайну рекламу, аматорські відеокліпи та багато іншого.

 

Компанія «Агора Україна» заснована у травні 2007 року польським медіа-холдингом Agora SA. До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Інтернет-проекти компанії в Україні: одна з найпопулярніших українських платформ блогів Blox.ua, перший ігровий портал в Україні ChikiDriki.ua, сайт працевлаштування студентів і випускників StartJob.com.ua, блог про чутки із життя знаменитостей Plitkar.com.ua. «Агора Україна» також має сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker. У серпні 2008 року була створена дочірня компанія «Агора Преса», яка в грудні 2008 року придбала шопінг-журнал Magazin.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду