detector.media
18.03.2009 18:31
Сейлз-хаус AdBroker продаватиме рекламу на відеоблозі Tubik.com.ua
Сейлз-хаус AdBroker продаватиме рекламу на відеоблозі Tubik.com.ua

Сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker розпочав продаж реклами на відеоблозі Tubik.com.ua, запущеному наприкінці минулого року. Про це повідомляє медіа-холдинг «Агора Україна», до якого входять цей блог та сейлз-хаус.

 

«Tubik.com.ua - перший відеоблог, рекламу на якому пропонує сейлз-хаус компанії Агора. Популярність відеоконтенту серед користувачів продовжує зростати, і рекламодавці вчаться цінувати рекламні можливості сервісів з подібним контентом. Ми сподіваємося, що клієнти сейлз-хаусу зацікавляться "Тюбіком"», - зазначає В\'ячеслав Баранський, менеджер проекту Tubik.com.ua

 

Разом із новим ресурсом портфель AdBroker тепер складає 34 сайтів, які, за даними компанії, охоплюють понад 41% користувачів інтернету в Україні.

 

Tubik.com.ua публікує нове відео: незвичайну рекламу, аматорські відеокліпи та багато іншого.

 

Компанія «Агора Україна» заснована у травні 2007 року польським медіа-холдингом Agora SA. До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Інтернет-проекти компанії в Україні: одна з найпопулярніших українських платформ блогів Blox.ua, перший ігровий портал в Україні ChikiDriki.ua, сайт працевлаштування студентів і випускників StartJob.com.ua, блог про чутки із життя знаменитостей Plitkar.com.ua. «Агора Україна» також має сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker. У серпні 2008 року була створена дочірня компанія «Агора Преса», яка в грудні 2008 року придбала шопінг-журнал Magazin.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY