КНМП реорганізується, а НМПУ збиратиме членські внески наперед

16 Березня 2009
1512
16 Березня 2009
15:19

КНМП реорганізується, а НМПУ збиратиме членські внески наперед

1512
КНМП реорганізується, а НМПУ збиратиме членські внески наперед
На спільному засіданні комітетів Незалежної медіа-профспілки України та Київської незалежної медіа-профспілки ухвалено рішення про перереєстрацію КНМП на базі статуту НМПУ. Як повідомляє прес-служба НМПУ, цей крок став результатом кількамісячних переговорів, що мали на меті подолати розбіжності існуючих у профспілці поглядах на взаємодію КНМП і НМПУ.
 
«Ліквідувавши цю проблему, ми зможемо провести реформування профспілки, - сказав голова Комітету НМПУ Роман Скрипін, - і зробити стосунки центру з регіональними організаціями більш ефективними»,
 
В свою чергу голова Комітету КНМП Юрій Луканов стверджує, що КНМП, перереєстровуючись на базі статуту НМПУ, не втрачає автономії і зможе надалі проводити самостійну діяльність у рамках загальної політики НМПУ.
 
Крім того, Комітет НМПУ ухвалив рішення про уніфікацію збирання членських внесків. Відтепер члени профспілки будуть, отримуючи українську прес-карту, вносити платню авансом на рік (або на два - за бажанням) наперед і лише після цього зможуть отримувати профспілкові сервіси: юридичну допомогу, право на участь у тренінгах, право на отримання прес-карти Міжнародної федерації журналістів тощо.
 
Розмір річного членського внеску однаковий для всіх членів медіа-профспілки та становить 180 грн. Наявність української прес-карти - це підтвердження про сплату внесків. За задумом, такий підхід має спростити не тільки збирання внесків, але і загальний облік членів профспілки. Загальний облік заплановано вести через оновлений сайт www.profspilka.org.ua (зараз працює в тестовому режимі).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду