ТРК «Київ» не розрахувалася з Ольгою Сумською

13 Березня 2009
6306
13 Березня 2009
14:23

ТРК «Київ» не розрахувалася з Ольгою Сумською

6306
ТРК «Київ» не розрахувалася з Ольгою Сумською

Ольга Сумська не отримала коштів, зароблених під час роботи на ТРК «Київ». Про це актриса та телеведуча повідомила журналу «Фокус».

 
«Телеканал «Киев» так и не выплатил мне заработанные за несколько месяцев деньги», - ідеться в публікації.
 
У розмові з ТК пані Сумська підтвердила цей факт, сказавши, що причина, яку називає телекомпанія, відмовляючи екс-ведучій у розрахунку, – відсутність грошей.
 
«Ми визнаємо, що обидві сторони, у тому числі і ми, не повністю виконали узяті на себе зобов’язання, але з нашого боку вони рано чи пізно будуть виконані у повному обсязі», - сказав «Детектор медіа» в.о. директора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров.
 
Ольга Сумська – актриса, телеведуча. Працювала на каналах  «1+1» («Імперія кіно»), ТРК «Київ» («Світ кіно з Ольгою Сумською», «Година з мером»); нині веде програму «Ранок з “Інтером”» («Інтер»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6306
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горячофф
5526 дн. тому
Ой, я вас умоляю, она ж там всех {CENSORED}, ходила и клянчила для себя. То это ей дайте, то то... Помню в одном интервью она рассказывала: "Казбек такой галантный, а Дмитрий Георгиевич такой интеллектуал" и проч. Короче, она не пропадет. А вообще это свинство с ее сторны. Там никому не платят, где же ее корпоротивный дух?! Ха-ха! Вспомнил как на дне журналиста она такая к космосу подходит и говорит: "Леонид Михайлович мы так давно с вами работаем, а совместной фотки нет". А он ей такой: "А вы кто, вы у нас работаете?" И бровью не повел. Точно, Космос жжот!
sizoff
5526 дн. тому
Это на них похоже, жалко Олю!
tur
5526 дн. тому
это не новая новость - она давно уже об этом говорила
Светик
5526 дн. тому
Чи не цяця. Чем она хуже других журналистов? Вон на UBC c зарплатой кидают покруче и хитрее. На компании не хотят никого официально оформлять на работу. А потом так же и не платят, потому что для того чтобы идти в суд нужна хотя бы какая бумажка. Кидалово. Опять будет забастовка. Кстати. когда две недели назад на UBC не хотели платить за январь руководство убедило коллектив, что это временные трудности и забастовку отменили. Сейчас уже никто верить никому не будет. Люди собираются массово покидать телекомпанию UBC . Революция сметет всех.
dj
5527 дн. тому
а еще вчера, 13 марта, очень спокойно давала интервью трк киев на неделе моды. пр превыше всего!
erhfkb ltytu
5528 дн. тому
украли денег. вот и нечем расплатиться.
кириндясов
5528 дн. тому
Пигмей! Тебя же предупреждали, Сумская не из тех. Тебе попытаться можно, если только повезет, на Окружной дороге, в час "уцениловки" с 23.00 до 01.00. Пойми же, ты карлик! Оставь свои глупые мечты о высоких и красивых. Маньяк, лучше займись "самообслуживанием" и не смеши теленарод и свой коллектив ТРК.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду