5 квітня на ТРК «Київ» стартує програма «Світ кіно з Ольгою Сумською»

3 Квітня 2008
24915
3 Квітня 2008
07:51

5 квітня на ТРК «Київ» стартує програма «Світ кіно з Ольгою Сумською»

24915
5 квітня на ТРК «Київ» стартує програма «Світ кіно з Ольгою Сумською»
5 квітня о 20.20 на телеканалі «Київ» відбудеться прем’єра програми «Світ кіно з Ольгою Сумською», повідомляє прес-служба умовного «Київського медіахолдингу».
 
«Глядачі зможуть не лише переглядати фільми відомих світових кінорежисерів, але й побачити все, що відбувається на знімальному майданчику та познайомитися з усіма етапами кінопроцеса від написання сценарію до виходу картини у прокат», - ідеться у повідомленні.
 
«ТК» вже повідомляла про те, що Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк стануть ведучими муніципального столичного телеканалу. «Світ кіно» виходитиме тричі на тиждень із денними повторами. Як наголошує прес- служба, программа «буде позбавлена демонстрації у рекламних цілях одягу або прикрас, що безумовно має порадувати глядачів». У концепції програми передбачені «і новинні випуски, і дайджести, і репортажі зі знімальних майданчиків, і розмови з експертами, і навіть розіграші призів серед телеглядачів».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24915
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
висьолый срачь
5870 дн. тому
достали ваши шаблончики, они что, Сумские эти, больше ни {CENSORED} не умеют, кроме как одно и то же кино объявлять? вродь видел Сумскую в разных ролях театральных, талантливая {CENSORED}, стебётся Царицей Ночи хорошо, помню... шо за ботва эта с "киносвитом", ведь совок и понты голимые....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду