Брат Анастасії Приходько позиватиметься до газети «Московский комсомолець»

13 Березня 2009
28173
13 Березня 2009
10:59

Брат Анастасії Приходько позиватиметься до газети «Московский комсомолець»

28173
Брат Анастасії Приходько позиватиметься до газети «Московский комсомолець»
Назар Приходько, брат співачки Анастасії Приходько – переможниці російського відбору до пісенного конкурсу «Євробачення» - позиватиметься до російської газети «Московский комсомолец», повідомляє «Кореспондент.нет».
 
Раніше, за словами Приходька, він пояснював, що ніколи не належав до ультраправих політичних сил і не поділяє їхні переконання, «щоб запобігти подальшому поширенню наклепів» про нього і його родину. Однак 12 березня газета «Московский комсомолец» опублікувала статтю «Анастасия Приходько: Гитлер в одном был прав», яка містить відомості, які Назар Приходько вважає брехливими і такими, що паплюжать його та родину Приходьків.  Відтак Приходько вирішив захищати свою честь і гідність у суді. Його інтереси представлятиме адвокат Вадим Усков.
 
«О “дворовых друзьях” киевской девушки тоже вспомнили — в частности, о ее брате Назаре, который замечен в маршах и акциях ультранационалистической организации УНА-УНСО. В этой связи блоггеры в Интернете ехидно комментируют: “Чтобы поддержать свою сестру морально, брат победительницы Назар приезжает на концерт в самое “логово” “москалей-оккупантов”, а “москали” щедро одаривают Настю подарками, радостно встречают Назара”.» - ідеться у згадуваній статті.
 
Також «Московский комсомолец» приписав Анастасії Приходько начебто фашистські висловлювання:  «Многих тогда возмутил ее конфликт с другой участницей проекта, мулаткой Корнелией Манго, которую украинская дивчина без стеснения обозвала “черножопой”, после чего пустилась в рассуждения о том, что “не люблю я негров и китайцев”. На вопрос Дакоты: “А зачем ты пришла на проект, где продюсер — грузин (Константин Меладзе. — “МК”)?” — Анастасия Константиновна, не запнувшись, объяснила несмышленой, что грузины — “белые, а это — черные, которых надо покупать”. После столь познавательных расистских экскурсов она пустилась рассуждать и об истории фашизма: “Вообще-то Гитлер был в одном прав. Он боролся за арийскую расу, за то, чтобы в Германии жили немцы. Я считаю, что в Германии должны жить немцы, в Украине — КИЕВЛЯНЕ (!), в Африке — негры, в Израиле — евреи”, — и заключила эту сентенцию веселым возгласом: “Хайль Гитлер! Унц фашизм!”». Автором тексту є російський музичний журналіст Артур Гаспарян.
 
Утім, наступного дня газета опублікувала пряму мову Анастасії та Назара Приходьків і продюсера співачки Костянтина Меладзе, які спростовують усі звинувачення Гаспаряна.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28173
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5593 дн. тому
схоже, для росіян - українець=націоналіст=нацист=фашист
5593 дн. тому
http://www.moemisto.com.ua/2534 Самоидентификация была? Была!
сусликов
5593 дн. тому
В каждой шутке - доля шутки. Поддержка Анастасии Приходько 25-ю процентами участников голосования (Валерия в два раза меньше) обусловлена также и ментальными симпатиями "истинно русской" молодежи к правизне и к русской версии фашизма. Вопрос "очистки" России от "инородцев" лежит на поверхности: в столице славянского г-ва Москве русских, украинцев и белорусов 41 процент! Китайцев в России уже около пяти миллионов. Азербайджанцев в Москве больше, чем в Баку, и так далее, и тому подобное. Так что, "правых" слов из песни не выбросишь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду