Альона Гетьманчук і Наталія Катеринчук стали заслуженими журналістами

6 Березня 2009
23016
6 Березня 2009
20:39

Альона Гетьманчук і Наталія Катеринчук стали заслуженими журналістами

23016
Альона Гетьманчук і Наталія Катеринчук стали заслуженими журналістами

Президент України Віктор Ющенко присвоїв чотирьом журналістам звання «Заслужений журналіст України». Відповідний Указ опублікований на сайті глави держави.

 
Зокрема, за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня звання присвоєне головному редактору журналу «Главред» Альоні Гетьманчук та керівникові департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» Наталії Катеринчук.
 
Також заслуженими журналістами стала власкор газети «Голос України» у Хмельницькій області Ірина Козак та завідувач відділу редакції рівненської газети «Вільне слово» Людмила Мошняга.
 
Президент нагородив орденом княгині Ольги І ступеня заступника директора творчого об'єднання документальних та художніх фільмів Національної телекомпанії України Людмилу Лисенко і присвоїв звання «Заслужений артист України» – ведучій програм головної редакції «Новини дня» Національної радіокомпанії України Олені Захаревич.
 
«Детектор медіа» щиро вітає колег із визнанням їхніх професійних досягнень.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23016
Читайте також
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гоголь
5498 дн. тому
Для тех кто не знает Гетьманчук. Єта тетка пиарит НАТо с малых лет. Всю жизнь живет на их гранты и катается по Европе. Вот Юще ей и премию вручил как своей
чукча читатель
5523 дн. тому
Плюсы отупели давно, еще в 2002 году. Как они тупели год от года читайте в архивах ТК.Не смотрите ТСН и читайте Гетьманчук- он очень много написал, и очень многих сделал людьми Мира. Чем и "заслужила" награду от своих хозяев на Банковой?))
5524 дн. тому
"знаємо, не знаємо..." а разве Гетьманчук со своим Главредом завалила так страну чернухой, как Катеринчук со своим ТСН? и если Гетьманчук пишет так отлично, как тут нам сообщают - не читал, каюсь - то под чутким руководством Катеринчук плюсы совсем отупели, новости делают для замшелого люмпена. зато от политики класно отвлекают - за что видимо награду и "заслужила" от своих хозяев на Банковой. им же сейчас только это и надо - чтобы народ поменьше их делишками интересовался, и беспокоился тольк о том, чтобы сосед случаем не убил
df
5527 дн. тому
Катеринчук знаємо...а хто така Гетьманчук до нині не знав...главред потрібно купувати( а 1+1 безкоштовно))) ураааааааа ..гг
чукча читатель
5527 дн. тому
Кучма много чего не знал, не чукча он . Кучма не знал, как Катеринчук ушла из НТН не желая заказушничать,к тому же не спросясь его разрешения.Кучма хорошо знал своего "бойца революции" Пиховшека и еще парочку {CENSORED}.
люди Мира
5528 дн. тому
Не ведаю кто такая Гетьманчурк, вождь наверное какой то, но спасибо ему за то, что сделал меня таким!
Т
5528 дн. тому
Да , Гетьманчук пишет отлично, с глубоким знанием "предмета", при этом просто и понятно , даже "читтателям" :-) А если еще учесть , какая у нас "внешняя политика", то понятно, как это не просто. Немного пафосно, но я бы сказала, что ее статьи пытаются сделать нас "людьми Мира"!
зритель
5528 дн. тому
Оказывается, есть еще "читтатели", которые не знают Гетьманчук! А я вот за нее как раз очень рад. Алена - лучший журналист-международник , специались то внешней политике . Это без преувеличений. Сначала идет Гетьманчук, потом долго никого нет, а потом уже другие .
Володимир
5528 дн. тому
Поздоровляю молодших колег із заслуженою нагородою. Аванси відробляти важче. Володимир Ракоїд Голова Спілки "Чорнобиль" Держтелерадіо України
5529 дн. тому
А может Кучма и не догадывается, что он хотел что-то ей присвоить, а????)))) Вы лично его спрашивали?
чукча читатель
5529 дн. тому
Кстати Катеринчук отказалась от звания заслуженного, когда Кучма хотел ей присвоить- это так допинфа.
читтатель
5529 дн. тому
О, за Катеринчук радий, а от Гетьманчук...гм...Who is this&
клара, просто клара
5529 дн. тому
"О, сколько их, упавших в эту бездну..." І я, до речі, теж. Як показують мої спостереження: критикують і висміюють це звання, але доти, доки самих не представлять до "значка". Відмовились одиниці - здається, Юля мостова і Дмитро Лиховій. І виглядають такими собі диваками. Цікаво було б підрахувати: а скільки нас, заслужених?
читателль
5529 дн. тому
О, за Гетьманчучку радий, а от Катеринчук... гм...
Любі друзі - любим друзям
5530 дн. тому
Катеринчук стала заслуженой... я в шоке. Балога лично составлял текст указа????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду