Марина Бондаренко стала заслуженим журналістом

9 Листопада 2009
19412
9 Листопада 2009
11:33

Марина Бондаренко стала заслуженим журналістом

19412
Марина Бондаренко стала заслуженим журналістом

Президент Віктор Ющенко присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України» Марині Бондаренко, директорові творчого об'єднання громадсько-політичних програм Національної телекомпанії України. Пані Бондаренко нагороджена «за значний особистий внесок у розвиток української писемності та мови, вагомі досягнення у професійній діяльності».

 

Про це йдеться в указі Президента № 910/2009 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня української писемності та мови» від 6 листопада.

 

Крім цього, з нагоди Дня української писемності орденом «За заслуги» III ступеня нагороджені, зокрема, генеральний директор видавництва «Генеза» Олексій Дубас, письменник Михайло Наєнко і директор видавничого центру «Академія» Василь Теремко, орденом княгині Ольги III ступеня - директор книжкового магазину «Знання» Світлана Вархолова, провідний науковий редактор державного спеціалізованого видавництва «Освіта» Світлана Литвин, медаллю «За працю і звитягу» - головний консультант Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Катерина Удовенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19412
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
;)
5289 дн. тому
Та заспокойтесь люди добрі, це звання потрібно тільки нездарам. Заслужений журналіст, це той чиї передачі дивляться і чекають глядачі, чи читають його матеріали. А це - тьху! В черговий раз зганьбили "державні титуля".
обурений
5289 дн. тому
Ганьба! За який значний особистий внесок ! ЇЇ «численні авторські» програми стали визначним явищем в телепросторі? Чи може, хоча б в межах НТКУ? Або її поважає колектив? Див.: http://dusia.telekritika.ua/%D0%9A%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F/11973/IAk_chudo-d%D1%96vchinka_zv%D1%96lnila_p%D1%96v-NTKU А може це з нагоди виходу на пенсію? Це звання - наруга над колективом, над Журналістами, які дійсно заслуговують, але ніколи його не отримають, бо ТИХО тягнуть свого воза!
Цинік
5289 дн. тому
А що це тьоті дасть? Як була, так і залишиться тьотею.. Чи ви не знаєте, як у нас звання дають? "Я не хочу бути героєм України..." Для журналіста важливе ім'я, а що це таке - "Марина Бондаренко"? Та нехай хоч увішається званнями....
скептик
5289 дн. тому
Позор! Позор колективу Національної телекомпанії України, якщо такі пристосуванки як Марина Бондаренко отримують державні звання. За що нагорода? Чим ця особа визначилася в НТКУ окрім скандалів? Ніхто у колективі її не поважає. Нічого не сотворила. Чи може рейтинг її програмки 0, 08 підняв рейтинг телеканалу? Позор керівництву, яке підкилимними маніпуляціями тягнуло тьотю до медалі. А тепер задумайтеся: за які послуги ? Запитання до співробітників НТКУ? Ви ще живі? Чи мертві? Як можна дозволяти так себе втоптувати у багно? Позор!
Алексей Лихман
5290 дн. тому
&, а чем я тебе не понравился?.....
&
5290 дн. тому
удивительно, а где же традиционно прилагающийся список выслужившихся репортеришек типа "заслуженного журналиста Лихмана Алексея"??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду