Тетяна Гнєдаш стане креативним продюсером ТРК «Україна»

4 Березня 2009
28765
4 Березня 2009
13:38

Тетяна Гнєдаш стане креативним продюсером ТРК «Україна»

28765
Тетяна Гнєдаш стане креативним продюсером ТРК «Україна»
Засновник «Сценарного бюро», сценарист Тетяна Гнєдаш стане креативним продюсером телеканалу «Україна». Про це повідомляє Media Business Reports.
 
За інформацією видання, причиною цього призначення став намір каналу зосередитись на виробництві телесеріалів. Нагадаємо, минулого року ТРК «Україна» замовляла написання сценарію 72-серійного серіалу «Пончик Люся» «Сценарному бюро» Тетяни Гнєдаш. Однак пізніше телеканал відмовився від проекту через його вартість, і сценарій серіалу придбав «1+1 продакшн». Зараз компанія пані Гнєдаш співпрацює з «Україною» в рамках іншого проекту, який поки що тримають у таємниці. На телеканалі повідомили, що контракт із пані Гнєдаш як креативним продюсером ще не підписаний, і поки що відмовились від коментарів шодо її призначення.
 
За сценаріями Тетяни Гнєдаш було знято телесеріали «Небо у горошок», «Завтра буде завтра», «Стріляй негайно», «Доярка із Хацапетівки» та інші.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28765
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для "забавно"
5528 дн. тому
Липовецкая, ну не надо... неконфликтная ты наша.
Вика
5528 дн. тому
Знаю Гнедаш времен Пислямовы. Так вот: никто чай с ней пить не заставляет, а по работоспособности и результативной самоотдаче равного ей поискать еще. Хотя бы несколько таких "фюреров" нашему телевидению.
коллега знатоку
5528 дн. тому
Какой ты нафиг "знаток"? Гнедаш фафе давно не жена.
коллега
5528 дн. тому
Не надо гнать. Работал с ней на Новом. Свидетельствую. Гнедаш порядок любит - это факт. Бабло не тырит и народ не кидает - точно факт. Характер у девки - может шашкой рубануть. На работе свихнутая, заставляет вместе с собой вкалывать в выходные и праздники. Говорят она ногу сломала, - считайте повезло: все отдыхают на один бюллетень. Ничего плохого скать не могу, человек порядочный.
забавно
5529 дн. тому
Бедная, Миргородская)))). Думает избавилась от конкуренции, выжив неконфликтную Липовецкую))). Ню-ню... После сотрудничества с Танечкой, этим маленьким фюрером)))) для вас откроется истина)))).
знаток
5529 дн. тому
выменяли пахаря липовецкую на фафину жену? ой прольются слезы поляка.
ХЕРУРГ
5529 дн. тому
Она вам накреативит. Бедный главбух канала - заманается пыль глотать. Эта девочка - финансовый Кариес!
5529 дн. тому
Интересно, кто на ком будет варить бабло- Миргородская на Тане или Таня на Миргородской?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду