Михайло Леонтьєв усе-таки пішов з посади головреда російського «Профиля»

2 Березня 2009
19290
2 Березня 2009
18:09

Михайло Леонтьєв усе-таки пішов з посади головреда російського «Профиля»

19290
Михайло Леонтьєв усе-таки пішов з посади головреда російського «Профиля»
Журналіст і телеведучий Михайло Леонтьєв залишив посаду головного редактора російського журналу «Профиль». Про це повідомляє «МедиаАтлас» із посиланням на Олександра Зотікова, видавничого директора ВД Родіонова, який видає журнал.
 
«Він перйшов в оглядачі. Це було його бажання», - сказав Зотіков, уточнивши, що заяву про звільнення з посади Леонтьєв написав із 2 березня. Цю посаду Леонтьєв обіймав із 22 травня 2007 року.
 
«Михайло Леонтьєв – це велике явище у російській журналістиці, і журнал ”Профиль” був не єдиним його заняттям. Зараз, наскільки я знаю, в нього починаються нові телевізійні проекти», - сказав Зотіков, запевнивши, що співпраця з журналістом у жодному разі не буде припинена. За його словами, ім’я наступника Леонтьєва стане відомим найближчим часом.
 
Вперше інформація про те, що Леонтьєв збирається залишити «Профиль», з’явилась у ЗМІ наприкінці січня 2009 року. Проте керівництво ВД Родіонова спростувало її і наголосило, що Леонтьєв залишається на своїй посаді, а його повноваження, можливо, навіть розширяться.
 
ВД Родіонова належить бізнесменам Андрію Бокареву, Іскандеру Махмудову та Сергію Родіонову. Видає тижневики «Профиль», «Компания», «ТВ 7», щомісячні журнали XXL, FHM. She/Она, «Домовой», «Крестьянка».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19290
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду