detector.media
02.03.2009 18:09
Михайло Леонтьєв усе-таки пішов з посади головреда російського «Профиля»
Михайло Леонтьєв усе-таки пішов з посади головреда російського «Профиля»
Журналіст і телеведучий Михайло Леонтьєв залишив посаду головного редактора російського журналу «Профиль». Про це повідомляє «МедиаАтлас» із посиланням на Олександра Зотікова, видавничого директора ВД Родіонова, який видає журнал.
 
«Він перйшов в оглядачі. Це було його бажання», - сказав Зотіков, уточнивши, що заяву про звільнення з посади Леонтьєв написав із 2 березня. Цю посаду Леонтьєв обіймав із 22 травня 2007 року.
 
«Михайло Леонтьєв – це велике явище у російській журналістиці, і журнал ”Профиль” був не єдиним його заняттям. Зараз, наскільки я знаю, в нього починаються нові телевізійні проекти», - сказав Зотіков, запевнивши, що співпраця з журналістом у жодному разі не буде припинена. За його словами, ім’я наступника Леонтьєва стане відомим найближчим часом.
 
Вперше інформація про те, що Леонтьєв збирається залишити «Профиль», з’явилась у ЗМІ наприкінці січня 2009 року. Проте керівництво ВД Родіонова спростувало її і наголосило, що Леонтьєв залишається на своїй посаді, а його повноваження, можливо, навіть розширяться.
 
ВД Родіонова належить бізнесменам Андрію Бокареву, Іскандеру Махмудову та Сергію Родіонову. Видає тижневики «Профиль», «Компания», «ТВ 7», щомісячні журнали XXL, FHM. She/Она, «Домовой», «Крестьянка».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY