Михайло Леонтьєв піде з російського «Профиля»?

20 Січня 2009
18109
20 Січня 2009
17:10

Михайло Леонтьєв піде з російського «Профиля»?

18109
Михайло Леонтьєв піде з російського «Профиля»?
Російський журналіст і телеведучий Михайло Леонтьєв піде з посади головного редактора журналу «Профиль», повідомляє «Эхо Москвы» з посиланням на джерело агентства «Интерфакс».
 
Також Видавничий дім Родіонова, який видає «Профиль», залишив виконавчий директор Євген Додолєв. Він підтвердив, що вже не працює у видавництві, і пояснив своє звільнення розбіжностями між ним та власниками ВД Родіонова щодо антикризових заходів.
 
За словами джерела, посада головного редактора «Профиля» може бути ліквідована, а також у ВД Родіонова можуть запросити письменника і публіциста Дмитра Бикова, який уже свого часу очолював «Профиль». Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає. У видавничому домі інформацію про звільнення Леонтьєва не підтвердили, наголосивши, що він продовжує працювати, повідомляє Лента.ру.
 
Нагадаємо, Михайло Леонтьєв є також головним редактором журналу «Der Spiegel – Профиль», який, як повідомлялося раніше, відновить свій вихід в Україні у лютому 2009 року.
 
ВД Родіонова належить бізнесменам Андрію Бокареву, Іскандеру Махмудову та Сергію Родіонову. Видає тижневики «Профиль», «Компания», «ТВ 7», щомісячні журнали XXL, FHM. She/Она, «Домовой», «Крестьянка».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18109
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5581 дн. тому
Дякую, вточнив) буде виходити, тобто мав би виходити з наступного місяця http://www.telekritika.ua/news/2008-12-18/42738, а як тепер буде, побачимо)
ВБ
5581 дн. тому
Не выходит "Der Spiegel - Профиль" в Украине уже несколько месяцев.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду