Талу Калатай у програмі «Дивись!» замінить одна з «Семеро VJ»

23 Квітня 2007
7152
23 Квітня 2007
15:22

Талу Калатай у програмі «Дивись!» замінить одна з «Семеро VJ»

7152
Талу Калатай у програмі «Дивись!» замінить одна з «Семеро VJ»

Про це в своєму коментарі «ТК» повідомили у прес-службі телеканалу ТЕТ. За її словами, в п’ятницю це питання «вже було вирішено на дев’яносто вісім відсотків».

 

Нове жіноче обличчя програми представлять широкому загалу у найближчі два дні. Це буде одна з  чотирьох вже відомих постійним глядачам каналу дівчат – ведучих програми «Семеро VJ» – Ольга Молоканова, Ксенія Хижняк, Лана Мельничук або Мартіна Лук’янченко. За неофіційною інформацією, саме остання має найбільші шанси стати напарницею Івана Корнієнка.

 

Кадрові зміни ніяк не відобразяться на самій програмі. «Дивись!» буде виходити в тому форматі, що був запроваджений восени.

 

Нагадаємо, що колишня ведуча програми Наталія Калатай покинула ТЕТ кілька тижнів тому. Для керівництва та співробітників її рішення не було неочікуваним. «Це нормальні робочі моменти», – пояснили нам на каналі.  

 

Із 17 квітня Наталію Калатай вже можна побачити в ефірі оновленої програми «Сніданок з "1+1"», де її напарником став Костянтин Онищенко.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду