Засідання у справі за позовом профспілок проти Ілащука відбудеться 8 квітня

28 Лютого 2009
30688
28 Лютого 2009
09:23

Засідання у справі за позовом профспілок проти Ілащука відбудеться 8 квітня

30688
Засідання у справі за позовом профспілок проти Ілащука відбудеться 8 квітня
Засідання у справі за позовом осередку Київської незалежної медіа-профспілки та Нової профспілки працівників Національної телекомпанії України до президента НТКУ Василя Ілащука призначене на 8 квітня. Про це «Детектор медіа» повідомив представник позивачів Андрій Нечипоренко. 
 
Нагадаємо, 29 травня 2008 року учасники зборів двох профспілок телекомпанії ухвалили звернутись до суду щодо легітимності наказів Василя Ілащука, які, на їхню думку, істотно погіршують умови праці та її оплати та порушують чинний колективний договір. Накази, зокрема, стосуються системи обліку робочого часу. Позивачі намагаються довести, що форма обліку робочого часу, запроваджена в НТКУ, не має поширюватись на журналістів, бо вона не враховує специфіку їх роботи.  
 
За словами пана Нечипоренка, 8 квітня може бути оголошене рішення у цій справі. Попереднє засідання закінчилось тим, що суд зобов’язав відповідачів надати приклад електронної довідки обліку робочого часу на НТКУ. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30688
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
правда!
5545 дн. тому
Княжицкий, гениальные слова. Так и надо. НО к сожалению, там полно людей, которых нельзя выгнать. А они годами бездельничают. Например, Катя КАцан и Марьяна Ангелова. Только и знают, как дешево пиариться. Проиграют же суд, только позорятся.
княжицькому
5550 дн. тому
геніальна порада! Тільки у Василька саме дурні і дурепи в пошані, а в прогульниках ходять ті, хто вміє працювати і має гарну школу, як ти, і може дати собі раду. Втім, чому дивуватися: сильний добирає і формує сильну команду, аби голова не боліла, а слабенький тримає тільки тих, хто в рота заглядає та дупу вилизує...Як Василько і той, хто його призначив...
княжицький
5550 дн. тому
Василь! Треба сраною мітлою виганяти не прогульників, а ДУРНІВ і ДУРЕП, яких в совковому колективі - греблю гати! Цей спадок "радянських дипломник корочок" потягнув на дно не одного президента, і ти будеш не останній. Розпустити богадільню! Й заново формувати колектив.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду