Полтавська ОДТРК «Лтава» не може розплатитися за ліцензію

26 Лютого 2009
23725
26 Лютого 2009
14:16

Полтавська ОДТРК «Лтава» не може розплатитися за ліцензію

23725
Полтавська ОДТРК «Лтава» не може розплатитися за ліцензію
Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням відтермінувати сплату ліцензійного збору.
 
Як ідеться в заяві компанії, 27 січня Нацрада продовжила компанії ліцензію на мовлення, відтак, протягом місяця «Лтава» має сплатити ліцензійний збір, проте зараз вона не має грошей – процес розподілу бюджетних коштів на 2009-й рік досі не завершено.
 
Враховуючи наведені аргументи, Нацрада пролонгувала термін сплати до 20 березня. 
 
Це вже не перша телерадіокомпанія, яка звернулася до регуляторного органу з проханням відтермінувати оплату ліцензії: запровадження нової Методики розрахунку ліцензійного збору призвело до кількаразового збільшення ліцензійних виплат і масових звернень компаній до Нацради щодо пролонгації погашення цих виплат.
 
«Лтава» має сплатити до бюджету понад 43 тис. грн. Цю суму сформовано з урахуванням 90% знижки, яка надається державним мовникам. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23725
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор Андрійович
5545 дн. тому
Нема за що.Працюйте далі за дорожньою картою, такий мій акцепт...
Докуч
5545 дн. тому
Представляете,как сейчас над Полтавой смеются шведы...Подумать только - государство своему госТВ для гос.пропаганды в областном масштабе не найдет и пяти тыс. долларов.Спасибо Виктор Андреевич, за то шведам и хохлам так весело...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду