Західні видання рятуються від кризи, запускаючи локальні версії в Азії

24 Лютого 2009
5998
24 Лютого 2009
07:44

Західні видання рятуються від кризи, запускаючи локальні версії в Азії

5998
Західні видання рятуються від кризи, запускаючи локальні версії в Азії
Рятуючись від зменшення рекламних надходжень на традиційних ринках, європейські та американські видавництва одне за одним почали виходити на ринки азійських країн.
 
Так, американська корпорація Hearst Magazines International (Cosmopolitan тощо) наприкінці лютого оголосила про запуск журналу мод Harper's Bazaar в Індії. Кількома днями раніше найбільший в Італії видавець споживчих видань Mondadori запустив локальну версію журналу мод Grazia в Китаї. Рекламу в першому номері із Вікторією Бекхем на обкладинці розмістили західні бренди - Chanel, Louis Vuitton, Lancôme, Tod's, Trussardi, Guerlain.
 
Також у лютому The Wall Street Journal відкрило індійську версію порталу із платним доступом до новин WSJ.com, а Google News запустив у Сінгапурі он-лайн проект Google News Singapore.
 
За прогнозами, у 2009 році рекламні витрати в Азії зростуть, тоді як у США та Європі – впадуть. Зокрема, GroupM прогнозує збільшення рекламних втрат у Північній Азії на 10%, у Середній Азії, Африці та Латинській Америці – на 8%.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5998
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду