Інформаційні програми «Інтера» та «1+1» - основні джерела політичної інформації для українців

20 Лютого 2009
13385
20 Лютого 2009
16:38

Інформаційні програми «Інтера» та «1+1» - основні джерела політичної інформації для українців

13385
Інформаційні програми «Інтера» та «1+1» - основні джерела політичної інформації для українців
За даними соцопитування, здійсненого громадською організацією «Українське демократичне коло» на замовлення Інституту політики з 30 січня до 5 лютого цього року, інформаційні програми «Інтера» та «1+1» є основними джерелами політичної інформації для українців, повідомляє SmiLiga.net.
 
Під час опитування виявилося, що інформаційні програми «Інтера» дивляться 69% респондентів, «1+1» - 58%. На третьому місці зі значним відривом - ІCTV (24,9%). Не дивляться інформаційних телепрограм 3% наших співвітчизників.
 
Меншим впливом користуються радіостанції: 41% респондентів не слухає інформаційних програм по радіо. 36% - слухають інформаційні програми FM-станцій,  19% - дротового радіо (радіоточки).
 
З-поміж газет політичну інформацію українці дізнаються передовсім із місцевих видань (32,9%). Щодо всеукраїнських видань – то лідерами є «Факти» (16,2% опитаних) і «Аргументи і факти в Україні» (9,6%). 29% опитаних газет не читають узагалі.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13385
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5546 дн. тому
Те що вони найбільш "дивибільн"і ще не каже, що телеглядачу не цікава й, наприклад, подача інформації із Польщі, чи Білорусі, а не тільки з України чи Росії. А інформаційний канал із Середньої Азії теж дуже цікавий і на нього буде глядач. Дуже цікавий канал "Арте", але не всі знають французьку чи німецьку мови, потрібен український переклад.
ха
5546 дн. тому
to интересно: Кутепов уже не интересно
интересно
5547 дн. тому
хорошо бы еще провели соцопрос о росте кривой суицидов среди зрителей 1+1. Вон дитеныш уже посмотрел инструктаж Березовской "как быстро и недорого повесится, пока родителей нет дома" - взял, и ПОВЕСИЛСЯ.... Кстати, премировали ли героиню Березовскую за действенность матерьяльчика? Внесено ли ее славное имя в списки "Заслуженных журналистов" на следующий год? Или всего лишь выдвинут на "Лучшую журналистку" как Светлану Усенко-могильщицу врачей?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду