«TNS Россия» призупиняє дослідження аудиторії радіо та преси в регіонах

12 Лютого 2009
21532
12 Лютого 2009
11:56

«TNS Россия» призупиняє дослідження аудиторії радіо та преси в регіонах

21532
«TNS Россия» призупиняє дослідження аудиторії радіо та преси в регіонах
Російська компанія TNS Gallup Media у 2009 році призупиняє дослідження «NRS-Города» і «Radio Index-Города», які вимірювали аудиторію преси та радіо в регіонах Росії. При цьому компанія продовжить вимірювати національну аудиторію радіостанцій і друкованих видань. Інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердила піар-менеджер групи компаній «TNS Россия» Анна Лачко.
 
За її словами, терміни і періодичність проведення досліджень є предметом домовленостей усієї індустрії. У 2000-2008 роках основні витрати на вимірювання брали на себе національні радіомовники та видавці. «В 2009 году по согласованию со всей индустрией мы приостанавливаем поставку данных по аудитории радио и прессы в регионах России. При этом данные по объемам национальной аудитории радиостанций и печатных изданий будут поставляться в прежнем режиме», – повідомила Анна Лачко.
 
В Україні дослідження аудиторії друкованих видань в регіонах під назвою NRS (National Readership Survey) продовжиться у 2009 році. А наприкінці лютого має розпочатися нове вимірювання радіоаудиторії, тендер на проведення якого компанія TNS Ukraine виграла в листопаді 2008 року. Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» повідомила заступник генерального директора TNS Ukraine Анна Добривечір. Інтерв’ю читайте незабаром на «ТК».
 
Довідка
Компанія TNS Gallup Media займається дослідженнями медіа в Росії і вимірює телевізійну, радійну, пресову та інтернет-аудиторії. Разом з компаніями TNS MIC і TNS Gallup AdFact входить до групи компаній «TNS Россия».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду