Замість Катерини Ботанової в «Культурному фронті» працюватиме Світлана Поваляєва

18 Лютого 2009
26213
18 Лютого 2009
17:23

Замість Катерини Ботанової в «Культурному фронті» працюватиме Світлана Поваляєва

26213
Замість Катерини Ботанової в «Культурному фронті» працюватиме Світлана Поваляєва
Замість журналіста Катерини Ботанової в «Культурному фронті» (Перший канал) працюватиме Світлана Поваляєва. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» автор і ведучий програми «Культурний фронт» Юрій Макаров.
 
До обов’язків Катерини Ботанової входило знімати проблемний сюжет, який потім був предметом обговорення гостей та ведучого у студії «Культурного фронту». Тепер це завдання виконуватиме Світлана Поваляєва, яка до «Культурного фронту» як тележурналіст працювала на багатьох українських телеканалах (зокрема, «1+1», 5 канал), а також є письменницею, автором книг «Ексгумація міста», «Замість крові» та ін. 
 
Катерина Ботанова відмовилася коментувати причини свого рішення звільнитися з програми; зауважила лише, що тепер вона працюватиме у Фундації Центру Сучасного Мистецтва.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26213
Читайте також
11.03.2009 13:08
Андрей Рушковский, ShowОбоз
22 484
10.02.2009 16:11
Катерина Ботанова
, для «Детектор медіа»
46 373
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
5558 дн. тому
Ще на одну особистість збідніло наше й так небагате ТБ. Але не журналістика. Бо Катерина - з тих, хто плистиме проти течії за будь-яких обставин. Надзвичайно талановита і інтелігентна людина. Одна біда - принципова :)
5558 дн. тому
А що є "Культурний фронт", як не суцільний понт дєдушки Макара? Нова назва: "Макаров і пустота"...
хаха
5558 дн. тому
менше чого? понту? поваляєва - це тільки понт, nothing more
5558 дн. тому
Правильний вибір. Менше понту, більше толку.
Розумна
5558 дн. тому
Сюжети Поваляєвої на 5 каналі завжди були дуже професійні. Гадаю, це гарний вибір!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду