Компанія Юрія Морозова Prima-film та Cinemotion Group знімають новорічну комедію

12 Лютого 2009
7227
12 Лютого 2009
17:02

Компанія Юрія Морозова Prima-film та Cinemotion Group знімають новорічну комедію

7227
Компанія Юрія Морозова Prima-film та  Cinemotion Group знімають новорічну комедію
Кінокомпанія Prima-film спільно з російською Cinemotion Group знімають новорічну мелодраму «Загадай бажання». Про це повідомляє Media Business Reports.
 
Нагадаємо, компанія Prima-film була створена влітку 2008 року колишнім генеральним директором телеканалу «1+1» Юрієм Морозовим. Інвестором проекту є народний депутат України Едуард Прутнік.
 
«Загадай бажання» є адаптацією австрійського телевізійного формату Lauras Wunschzettel, права на який були придбані у компанії SevenOne International.
 
Зйомки фільму проходять у Києві. Режисером-постановником фільму є Іван Войтюк. Як повідомляє МВR, фільм розповідає про «долю жінки, якій на шляху до особистого щастя доведеться довести, що вона його варта, пройти випробування та не стати жертвою інтриг». Головні ролі у фільмі грають Наталія Антонова, Дмитро Щербина, Борис Романов, Вікторія Малектович, Ірма Вітовська та інші.
 
За інформацією МВR, на сьогодні творці фільму ведуть переговори з телеканалами щодо купівлі прав на мелодраму.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду